Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
ναι δεν ειναι προβλημα οπως προειπα και τα εχω δει και σε cn source
και οκ, με καλυψες, ευχαριστω, αλλωστε δεν εχω εμπειρια απο αλλο xiaomi με global 10 για να ξερω, επομενως δεν μιλαμε καν για προβλημα! -
μπαταρια για το PRO τελικα, η οποια να μην ειναι "μαιμου" και να ζυγιζει 25γρ αντι των 40-50γρ, απο που παιρνουμε?
γιατι βλεπω την τελευταια βδομαδα, την μπαταρια μου να αδειαζει ταχυτατα.
δεν εχω ακομα βαλει νεα ROM. ειμαι ακομα με την Αρωμα 8,4,30. εχω κανει 2-3 επανεκκινησεις, Wipe Dalvik - cache, μπας και στρωσει, αλλα τπτ. εξακολουθει και αδειαζει πιο γρηγορα απο οτι συνηθιζε. οποτε, πιστευω οτι μαλλον εχει αρχισει και τα "φτυνει" η μπαταρια, μετα απο σχεδον 2 χρονια......!!!!! -
-
Ο/H gkalen έγραψε:
ποια ειναι τελικη εκδοση της Νεας ROM? (εχω το Χ20 εγω με arΩma 8,4,30, αν παιζει κανενα ρολο...)
απο το ποστ 6940 ...? -
@cabdik
Στο ποστ 6940 είναι global port based rom από το nikel , θα χρειαστεί να κάνεις backup της Ρομ που φοράς και θα περάσεις την καινούργια με factory reset ..
Από το νήμα της 8.8.30 μπορείς να βάλεις την cn/eu based rom , αυτή μπορείς να τη βάλεις πάνω από αυτή φοράς χωρίς factory reset ..
Διαλέγεις και παίρνεις ..
Edit
Ανάποδα τα λέω μάλλον , αν φοράς την 8.4.30 από global source , περνάς χωρίς fr την global based από το ποστ 6940.. -
Ο/H gkalen έγραψε:
@cabdik
Στο ποστ 6940 είναι global port based rom από το nikel , θα χρειαστεί να κάνεις backup της Ρομ που φοράς και θα περάσεις την καινούργια με factory reset ..
Από το νήμα της 8.8.30 μπορείς να βάλεις την cn/eu based rom , αυτή μπορείς να τη βάλεις πάνω από αυτή φοράς χωρίς factory reset ..
Διαλέγεις και παίρνεις ..
Edit
Ανάποδα τα λέω μάλλον , αν φοράς την 8.4.30 από global source , περνάς χωρίς fr την global based από το ποστ 6940..
-
@cabdik
Προχωράς χωρίς factory reset ..
Αν και καλύτερα θα ήταν ένα fr γιατί είσαι και με miui9 ακόμα .. -
@gkalenτελικα ο φίλος ακολούθησε τις συμβουλές σας και έβαλε την 8.8.30 cn/eu source και από ότι μου λέει το τηλέφωνο είναι κάτι άλλο από καλό..........το μόνο το dolby όταν βάζεις βίντεο και θες να κάνεις κάποια επιμέρους ρύθμιση ήχου σου σβήνει .......στην μουσική όχι όλα κομπλέ κατά τα άλλα........... μπράβο παιδιά!!!!!!!!Ηλίας
-
δεν εχω προβλημα να κανω FR γιατι στο κινητο δεν κραταω αρχεια που δεν τα εχω και στον υπολογιστη μου. οι επαφες ειναι ηδη φακελωμενες απο την Google, οποτε μονο ξαναπερασμα τις εφαρμογες.....!!
-
-
Πέρασα την 8.8.30 με fr και μέχρι στιγμής όλα καλά. Στο δικό μου κινητό ακόμα δεν εμφανίζονται και οι δύο πάροχοι στην οθόνη κλειδώματος μόνο αυτός στην 2η sim.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα