Όχι μια χαρά γίνεται και εγώ το έχω και όλοι. Υπάρχει ειδική εφαρμογή στο κέντρο ασφάλεια για τον καθαρισμό του WhatsApp, ανεξάρτητα αν το έχεις εγκατεστημένο ή όχι. Μη με ρωτήσετε γιατί, ρωτήστε την Xiaomi.Ο/H makis1024 έγραψε:
Μήπως την είχες εγκαταστήσει κάποια στιγμή και την έβγαλες; Διαφορετικά δεν γίνεται , απομεινάρια παλιάς εγκατάστασης είναι...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Καλημέρα, για αλλαγή από global port Rom 8.9.20 στην επίσημη 8.9.13 global θα χρειαστεί Factory reset?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Λογικά όχι, αν αντιμετωπίσεις προβλήματα όμως τότε θα πρέπει να κάνεις
-
Ο/H lefesta έγραψε:
Καλημέρα, για αλλαγή από global port Rom 8.9.20 στην επίσημη 8.9.13 global θα χρειαστεί Factory reset?
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διότι αν εννοείς την επίσημη ROM της Xiaomi, global έκδοση δεν υπάρχει. -
Έχετε δίκιο εννοούσα αυτή που ήρθε στο email με source global......
. H ROM έχει πλέον μόνιμο Source απόGLOBAL, και σε περίπτωση που είχατε βάλει ROM με CN/Xiaomi.eu Source, αν έχετε προβλήματα θα πρέπει να κάνετεFactory Reset και πάλι Flash την ROM
Για αλλαγή από global port στην CN/EU του Omega κανονικά όντως προτείνεται factory reset. Μπορείς να δοκιμάσεις και με απλό καθαρισμό caches, αλλά πιθανό να έχεις προβλήματα.
-
@lefesta
Αυτή στο mail είναι cn/eu source .. καλύτερα fr ..
Απλως θα χρειαστεί να αλλάξει το μήνυμα του mail που σας έρχεται για να μην μπερδεύεστε .. -
Έχουμε κανένα νέο από την 8.9.20 ?? από κάποιο που την έχει δοκιμάσει ?
-
Ο/H gkalen έγραψε:
@lefesta
Αυτή στο mail είναι cn/eu source .. καλύτερα fr ..
Απλως θα χρειαστεί να αλλάξει το μήνυμα του mail που σας έρχεται για να μην μπερδεύεστε ..
Οκ αυτό ήξερα αλλά καμία φορά ρωτάς να δεις τι γίνεται....
Ο/H Manoscanon έγραψε:
στην καθημερινοτητα μου δεν εχω δει καποιο περιεργο.....ακομα...!!! υπομονη.... -
Ο/H cabdik έγραψε:
Ο/H Manoscanon έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα