Σε ευχαριστώ πολύΟ/H NasDriver έγραψε:
Το πιο απλό, να το περάσει σε άλλο κινητό, να το μπλοκάρει σε εταιρείες κινητής ως κλεμμένο...όρεξη να έχει![]()

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣε ευχαριστώ πολύΟ/H NasDriver έγραψε:
Το πιο απλό, να το περάσει σε άλλο κινητό, να το μπλοκάρει σε εταιρείες κινητής ως κλεμμένο...όρεξη να έχει![]()
Να κατεβάσεις το xposed-unistaller και να το φλασάρεις, reboot system και θα είσαι εντάξει.Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά! προσπαθώντας να βάλω xposed στο omega μου φαίνεται πως έπαθε soft brick... Η μόνη λύση είναι να ξαναφλασάρω; Πώς να απενεργοποιήσω το xposed για να ξανανοίξει; Προσπαθώ αλλά δεν μπαίνει στο miui… Έχει κολλήσει στο XTRV (ΛΟΓΌΤΥΠΟ). Τι να κάνω; (Τώρα είμαι στο TWRP) - Είμαι με την 8.8.9 beta
Modules του xposed ? Όχι. Τα ξεχνάς. Δεν μπορούν να δουλέψουν χωρίς το framework. Δυστυχώς.Ο/H Thanos Kinigos έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ! Δούλεψε... Αν επιτρέπεται θα κάνω μια ακόμα ερώτηση...Για εμάς που δεν μπορούμε να έχουμε xposed υπάρχει τρόπος να ενεργοποιήσουμε modules;