Λογικά εγκαταλείπεται η global και μένουμε με cn/eu. Μέσα στο σκ θα βγει και η ρομ.Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Ρε παιδιά κανένα νέο έχουμε;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΛογικά εγκαταλείπεται η global και μένουμε με cn/eu. Μέσα στο σκ θα βγει και η ρομ.Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Ρε παιδιά κανένα νέο έχουμε;
Την περασμένη βδομάδα είχαμε rom. Δεν έχει σταματήσει η υποστήριξη της συσκευής. Εκτός κι αν έχω χάσει κάτι!Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Δεν πρόκειται να βγει νέα ρομ για το redmi pro από cn/eu source. Οπότε αν εγκαταλειψουμε την global ξεχνάμε τα updates σωστά;
Αυτό από που προκύπτει ακριβώς ?Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Δεν πρόκειται να βγει νέα ρομ για το redmi pro από cn/eu source. Οπότε αν εγκαταλειψουμε την global ξεχνάμε τα updates σωστά;
δλδ εμεις που ειμαστε με την global, να την παρατησουμε και να βαλουμε πλεον την Cn/Eu 8.10.18....?Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H tassosmer έγραψε:
Εμείς έχουμε κανονικά cn/eu κάθε βδομάδα και η ομάδα δοκίμαζε global source. Επειδή η ανακοίνωση λέει ότι πλέον όλες οι συσκευές θα έχουν cn/eu φαίνεται ότι το source της global έχει προβλήματα. Σήμερα ή αύριο τα παιδιά θα βγάλουν την ρομ για το κινητό μας και θα είμαστε κομπλέ! Αν θυμάσαι η τελευταία δοκιμαστική global είχε θέματα και αποσύρθηκε!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι. Εγώ μόλις άλλαξα την rom σε cn/euΟ/H ptoube έγραψε:
Η cn/en έχει ελληνικά;