Σε miui 10 πως θα παω
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
Περασα σήμερα την xtrv arωma 8.11.1 στο redmi pro.
Και σήμερα μου έκανε πολλά κολλήματα στην εγκατασταση, καθε φορά επανεκκίνηση και κάθε φορά κόλλημα σε άλλο σημείο.
Το ίδιο μου έκανε και στην προηγούμενη ρομ και στην προ-προηγουμεν.
Σε εκείνη έκανα και καθαρή εγκατάσταση καθώς είχα μήνες να κάνω αναβάθμιση και στήσιμο από την αρχή.
Σήμερα δε από τις πολλές προσπαθειες κατά λάθος τα έκανα όλα wipe και ευτυχώς είχα back up από την προηγούμενη φορά και ήταν μικρή η ζημιά.
Τι να φταίει σε αυτή την περίπτωση και πως να το αντιμετωπίσω?? -
μια ερωτηση,
βλεπω οτι βγηκε η εβδομαδιαια 8.11.8 αλλα μιας και βγηκε σταθερη (αν καταλαβα καλα) θα βγαλετε κι εδω καποια cn stable ?
MIUI 10 China Stable ROM V10.1.3.0 MHQCNFI for Redmi Pro Released!Update! - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum
RedmiPro HMPro omega MIUI 10 MIUI10 Stable V10.1.3.0 links - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum -
Ο/H flytouch1111 έγραψε:
Περασα σήμερα την xtrv arωma 8.11.1 στο redmi pro.
Και σήμερα μου έκανε πολλά κολλήματα στην εγκατασταση, καθε φορά επανεκκίνηση και κάθε φορά κόλλημα σε άλλο σημείο.
Το ίδιο μου έκανε και στην προηγούμενη ρομ και στην προ-προηγουμεν.
Σε εκείνη έκανα και καθαρή εγκατάσταση καθώς είχα μήνες να κάνω αναβάθμιση και στήσιμο από την αρχή.
Σήμερα δε από τις πολλές προσπαθειες κατά λάθος τα έκανα όλα wipe και ευτυχώς είχα back up από την προηγούμενη φορά και ήταν μικρή η ζημιά.
Τι να φταίει σε αυτή την περίπτωση και πως να το αντιμετωπίσω??
-
-
Από πάνω με απλό wipe των caches.
-
@petrostr3
Οποία ρομ και να βάλεις θα κάνεις εγκατάσταση με factory reset .. δε χρειάζεται ούτε fastboot rom ούτε κάτι άλλο .. miui 10 είναι και η developer rom 8.11.1 και η stable 10.1.3.0 που θ'ανεβει σήμερα .. -
-
-
-
Ωραια... μετα απο τερμα "δοκιμαστικη" ROM που ειχα, την Xtrv Global source, θα παω στην τελευταια Stable ROM XTRV...!!
να δουμε κι εκει τι παιζει.......!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα