Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Διαφήμιση
    • Αν εννοείς την 9.5.2.0 xtrv stable, την έχω εδώ και αρκετό καιρό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος δεν έχω βρει προβλήματα.
      Σκέφτομαι να πάω σε miui 10 να τη δοκιμάσω.
      Η παραπάνω συζήτηση για SuperSU, magisk κλπ, λίγο με φόβισε.... Δεν έχω κάνει εγώ τέτοια πράγματα, μόνο τη Ρομ είχα περάσει και όλα καλά. Αν βάλω τώρα miui 10 θα πρέπει να κάνω τέτοια κόλπα;;;;
      Αν είναι εύκολο δώστε μου το link για την miui 10 cn/eu μάλλον, γιατί εγώ είχα global.
      Οι κάρτες της wind δουλεύουν;
      Και τέλος η ερώτηση του χαζού. Ελληνικά θα έχει;
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Δεν έβγαλαν rom αυτή τη βδομάδα για μας;

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Για να μην υπάρχει ενημέρωση για τον λόγο που δεν υπάρχει beta αυτήν την βδομάδα για το Redmi Pro (HMPRO) ΜΆΛΛΟΝ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟς ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΩΝ, με έκδοση beta, αφου οι Κινέζοι για λόγους ιδιοτέλειας δεν φρόντισαν να δώσουν στην συγκεκριμένη συσκευή αναβάθμιση έστω ένα σκαλί παραπάνω για την έκδοση android. υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα για χρήση της συσκευής, που αμφιβάλλω εαν θα υπάρξει απόσβεση αφού δεν ειναι δυνατή η εκμετάλευση της έκδοσης miui 10 στο σύνολό της. ?(
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Για να μην υπάρχει ενημέρωση για τον λόγο που δεν υπάρχει beta αυτήν την βδομάδα για το Redmi Pro (HMPRO) ΜΆΛΛΟΝ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟς ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΩΝ, με έκδοση beta, αφου οι Κινέζοι για λόγους ιδιοτέλειας δεν φρόντισαν να δώσουν στην συγκεκριμένη συσκευή αναβάθμιση έστω ένα σκαλί παραπάνω για την έκδοση android. υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα για χρήση της συσκευής, που αμφιβάλλω εαν θα υπάρξει απόσβεση αφού δεν ειναι δυνατή η εκμετάλευση της έκδοσης miui 10 στο σύνολό της. ?(
      Που τα διάβασες όλα αυτά ? Δεν ισχύουν. Απλά το κινέζικο source για το Omega έχει καθυστερήσει και θα καθυστερήσει και η ROM. Ενδεχομένως να πάμε στο αμέσως επόμενο update.
    • Ο/H BanditGR έγραψε:

Ο/H dhmlaz έγραψε:

Για να μην υπάρχει ενημέρωση για τον λόγο που δεν υπάρχει beta αυτήν την βδομάδα για το Redmi Pro (HMPRO) ΜΆΛΛΟΝ ΦΤΆΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΈΛΟς ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΩΝ, με έκδοση beta, αφου οι Κινέζοι για λόγους ιδιοτέλειας δεν φρόντισαν να δώσουν στην συγκεκριμένη συσκευή αναβάθμιση έστω ένα σκαλί παραπάνω για την έκδοση android. υπάρχει λίγος χρόνος ακόμα για χρήση της συσκευής, που αμφιβάλλω εαν θα υπάρξει απόσβεση αφού δεν ειναι δυνατή η εκμετάλευση της έκδοσης miui 10 στο σύνολό της. ?(
      Που τα διάβασες όλα αυτά ? Δεν ισχύουν. Απλά το κινέζικο source για το Omega έχει καθυστερήσει και θα καθυστερήσει και η ROM. Ενδεχομένως να πάμε στο αμέσως επόμενο update.
      Κάποια πράγματα δεν είναι υποχρεωτικό να τα διαβάσεις από κάπου. Όταν ψάχνεσαι γιά την τεχνολογία και την εξέλιξη αυτής έχεις την δυνατότητα να κρίνεις. Τουλάχιστον αυτό έχω κάνει εγώ. Έχοντας καί την εμπειρία των 8 ταξιδιών στην Κίνα τα τελευταία 2 χρόνια καί το πρόβλημα της Xiaomi με την mediatek.

• φιλε dhmlaz, ολα τα ωραια, καποτε τελειωνουν. αν δεν ειναι φετος, θα ειναι του χρονου. ειναι 3η χρονια στην αγορα, και πρεπει να καταλαβουμε οτι απο δω και περα, δεν θα περιμενεις 100% υποστηριξη, που αλλωστε δεν την ειχε και ποτε...!! ουτε καν ANDROID 7...!!!

πηρες/πηραμε μια TOP συσκευη, στην εποχη της, με τιμη χωμα...!! το 2016... για να παρεις συσκευη με αναλογα χαρακτηριστικα, ηθελες τα διπλασια χρηματα.!! το οτι δεν υποστηριχτηκε softwarικως, δεν εχει να κανει με μας, αλλα με την XIAOMI / ΜΤΚ.

προσωπικα δεν καταλαβα τι εχει παιχτει στη συνεργασια. αλλα απο την αλλη, αν υπηρχε κατι, γιατι συνεχισε να βγαζει συσκευες με MTK..?

για την χρηση που κανω, εμενα, ακομα με υπερκαλυπτει. αρα..., οταν θα χαλασει θα δω που θα παω..!

παντως ειναι κριμα για μια τετοια συσκευη με τετοιες δυνατοτητες, να μην παρει τουλαχιστον το MIUI 10+ NOUGAT...!!
    • Ο/H cabdik έγραψε:

φιλε dhmlaz, ολα τα ωραια, καποτε τελειωνουν. αν δεν ειναι φετος, θα ειναι του χρονου. ειναι 3η χρονια στην αγορα, και πρεπει να καταλαβουμε οτι απο δω και περα, δεν θα περιμενεις 100% υποστηριξη, που αλλωστε δεν την ειχε και ποτε...!! ουτε καν ANDROID 7...!!!

πηρες/πηραμε μια TOP συσκευη, στην εποχη της, με τιμη χωμα...!! το 2016... για να παρεις συσκευη με αναλογα χαρακτηριστικα, ηθελες τα διπλασια χρηματα.!! το οτι δεν υποστηριχτηκε softwarικως, δεν εχει να κανει με μας, αλλα με την XIAOMI / ΜΤΚ.

προσωπικα δεν καταλαβα τι εχει παιχτει στη συνεργασια. αλλα απο την αλλη, αν υπηρχε κατι, γιατι συνεχισε να βγαζει συσκευες με MTK..?

για την χρηση που κανω, εμενα, ακομα με υπερκαλυπτει. αρα..., οταν θα χαλασει θα δω που θα παω..!

παντως ειναι κριμα για μια τετοια συσκευη με τετοιες δυνατοτητες, να μην παρει τουλαχιστον το MIUI 10+ NOUGAT...!!
      Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου. Πραγματικά ή όλη κατάσταση είναι αυθεντικά ΚΙΝΈΖΙΚΗ.

• Διαφήμιση
    • Ο/H dhmlaz έγραψε:

Συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου. Πραγματικά ή όλη κατάσταση είναι αυθεντικά ΚΙΝΈΖΙΚΗ.

λογικοτατο ...καθως η συσκευη δεν ηταν GLOBAL...!! :D