Μα για το δικό μου κινητό μιλάμε αλλά όταν βλέπω τόσο κόσμο να κάνει παράπονα για τη κατανάλωση μπαταρίας σημαίνει ότι σιγά σιγά πλησιάζει το τέλος, εφόσον συνεχίζεις να του πίνεις το αίμα όπως και έκανες πάντα,θα πρέπει να το αλλάξεις.Ο/H cabdik έγραψε:
φιλε kostas_7, αν το δικο σου κινητο τα εχει παιξει, λογικο ειναι να πας για καινουριο.Ο/H kostas_7 έγραψε:
Παλιό το κινητό, άρα πάει για αλλαγή εφόσον η κατανάλωση έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ποτέ η καλύτερη και αφού μετά από τόσο καιρό βλέπεις ότι το κινητό σιγά σιγά τα "παίζει". Έτσι απλά και όμορφα.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
το δικο μου (τουλαχιστον...) ειναι ακομα μια χαρα. δεν εχω κανενα απολυτως λογο να το αλλαξω. η μπαταρια μου κραταει ανετα ολη τη μερα, ο,τι και αν κανω....! αν δεν το πολυδουλευω, παει και την δευτερη μερα.....!
δεν εχω λοιπον λογο να το αλλαξω..! μονο αν ειχα το "μικροβιο", να παρω -σωνει και καλα- νεα συσκευη...!!
μιλας για την καταναλωση της μπαταριας, λες και ειναι προβληματικη. συγνωμη αλλα εισαι πολυ λαθος σε αυτο.
πρεπει να λαβεις υποψη σου -που προφανως δεν τα λαμβανεις- οτι, ναι μεν, αφ' ενος μιλαμε για 2+ χρονων κινητο (συμφωνοι...), αλλα δεν λαμβανεις υποψη σου αφ' ετερου, οτι εχεις στην ιδια συσκευη εναν TOP επεξεργαστη της εποχης του, ακομα και με το μειονεκτημα οτι ειναι πιο ενεργοβορος απο τν αντιστοιχο SD, και παραλληλα OLED οθονη, που ειναι και αυτη πιο ενεργοβορα απο τις IPS..!!!
το βλεπω λοιπον λογικοτατο, η μπαταρια του, να μην εχει αντιστοιχη διαρκεια, με τα REDMI NOTE 3 της εποχης του που εβγαιναν με SD + IPS + 4050ΜΑΗ μπαταρια επισης...!!!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk