Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Οπως έχω αναφέρει ... και εμένα μου θέλει πολλές ώρες για φόρτιση .Πράγμα που στις παλιότερες rom δεν ίσχυε !
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Οπως έχω αναφέρει ... και εμένα μου θέλει πολλές ώρες για φόρτιση .Πράγμα που στις παλιότερες rom δεν ίσχυε !
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H kostas_7 έγραψε:
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Ο/H Kefalas99 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά έχω την XTRV 8.4.13 arwma. ,Θέλω να περάσω την 8.11.8 arwna πρέπει να κάνω factory reset για να την περασω γιατί θα χάσω τα πάντα και δεν το θέλω.
-
-
Οποτε δλδ θέλει στήσιμο από την αρχή πάλι.. ελπίζω με restore μετά να μην έχω προβλήματα.
-
Αυτά τα ...restore things, καλό είναι να μη .. γίνονται!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δλδ προτείνετε όλα από την αρχή. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ασφαλούς επαναφοράς;
-
Προτείνω να πάρεις πλήρες backup μέσα από τις ρυθμίσεις της miui. Σε μένα φάνηκε χρήσιμο, γιατί μετά από νέα fastboot η xiaomi δεν επανέφερε όλο το ιστορικό κλήσεων, το οποίο μετά είδα μπαίνοντας στο cloud ότι είχε κλήσεις από μια ημερομηνία και μετά. Έτσι επανέφερα μόνο το ιστορικό κλήσεων από backup που είχα κρατήσει.
Redmi Note 2 prime official global stable 9.6.3 -
Ο/H dhmlaz έγραψε:
Ο/H kostas_7 έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-