η ρομ ειναι global; δεν εχει ελληνικα και γενικα εγιναν μανταρα ολα , την περασα πανω απο την global 9.2.21 tou gkalen
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επίσημα το update ακόμα ..
Έχει γίνει λάθος , θα έχετε τη ρομ το απόγευμα .. ο πυρετός να ξέρετε ότι κάνει κουρκούτι το μυαλό και μετά γίνονται λάθος συνεννοήσεις .. -
Εγώ που είχα ξεμείνει στην 9.1.3 πρέπει να κάνω factory reset για να περάσω την καινούργια ή κάποια από τις τελευταίες προηγούμενες;
-
Παιδιά καλημέρα, διαβάζω για διάφορα προβλήματα στην ελληνική γραμματοσειρά κλπ. εγώ που έχω βάλει την srable 10.2.1 την χρησιμοποιώ εδώ και τέσσερις ημέρες πλήρως και παρα την πίεση που έχω ασκήσει στην λειτουργία, δέν έχω διαπιστώσει κανένα πρόβλημα στην γραμματοσειρά και αλλού, που να είναι εμφανής απο απλούς καθημερινούς χρήστες. Διαφορά έχω διαπιστώσει στην ακρίβεθ=ια των στοιχείων του GPS, οταν χειριζομαι ένα ειδικό πρόγραμμα για τοπογράφους. Η λειτουργία όμως για να πας στην ΕΒΓΑ της γειτονιάς δεν εχει πρόβλημα
-
Παιδιά έγινε μια λάθος συνενόηση χθες και κατά λάθος "έφυγε" η ρομ του omega μαζί με τις υπόλοιπες XTRV ..
Δυστυχώς αυτή η ρομ είναι απλώς η κινεζικη που ετοιμάζουμε για να βγει το Πορτ ..
Σε λίγες ώρες θα έχετε λινκ στο συγκεκριμένο νήμα με το update της global port 9.2.28 ..
Ευχαριστώ και συγνώμη για την ανακατωσουρα , όσοι έβαλαν την κινεζικη απλώς περάστε πάλι την 9.2.21 από αυτό το νήμα και το βράδυ προχωράτε στην 9.2.28 ..
@dhmlaz
Τα προβλήματα που ακούς οφείλονται στη ρομ που έφυγε χθες και μπήκε μαζί με τις άλλες xtrv στο επίσημο νήμα της 9.2.28 , αλλά δεν ήταν έτοιμη ακόμα η ρομ , όσοι την έβαλαν είχαν τα προβλήματα που διάβασες..
@Mersey7
Αν φοράς μια από τις global port περιμένεις να περάσεις την ρομ που θα βγει σε αυτό το νήμα μέχρι το βράδυ..
Αν η ρομ που φοράς δεν έχει επιλογή region ( περιοχής ) στις πρόσθετες ρυθμίσεις τότε θα χρειαστεί fr ...
EDIT
Τελικά αυτή που φοράς η 9.1.3 δεν είναι ρομ από global port είναι η τελευταία από cn/eu και τέλος , δεν υπάρχει πλέον update της ρομ που φοράς , η global port ξεκίνησε με την 9.1.24 σε αυτό το νήμα ...
Απο'δω και πέρα όσοι έχουν ξεμείνει με τη ρομ 9.1.3 επιβάλλεται factory reset , μπαίνουμε σε global port πλέον για το omega .. -
XTRV 9.2.28
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ GLOBAL PORT ΑΠΌ Nikel ΓΙΑ Omega
CHANGELOG
Η ρομ είναι μόνο για δοκιμή , ΜΗΝ τη χρησιμοποιήσει κανείς άλλος εκτός από όσους θέλουν να πειραματιστούν και να ενημερώνουν για τη λειτουργια της ..
Για το Πορτ χρησιμοποιήθηκαν , η china official 9.2.28 του omega με την global official 9.2.28 του nikel ..
INSTALLATION
Μόνο με factory reset , no other way , μη αποδεκτό το flash χωρίς fr ..
Αυτό ισχύει μόνο για όσους φοράνε Stable rom ή για όσους φοράνε την τελευταία από cn/eu 8.11.22 ή 9.1.3 ..
Όσοι φοράνε την προηγούμενη 9.1.24 , 9.2.15 ή 9.2.21 αυτού του νήματος θα κάνουν απλό φλας για update ..
DOWNLOAD Omega GB XTRV 9.2.28
omega_gb_XTRV_9.2.28.zip
NOTE
Η ρομ είναι ΜΌΝΟ για δοκιμή ...
Να έχετε nandroid backup έτοιμο για οποιαδήποτε στραβή ..
Επαναλαμβάνω .. ΜΗΝ τη δοκιμάσει οποίος δεν έχει όρεξη για "πειράματα" ..
Τα παραπάνω ισχύουν ακόμα και γι'αυτους που φοράνε την global port 9.1.24 , 9.2.15 ή 9.2.28 , πάρτε backup για παν ενδεχόμενο ..
ΝΟΤΕ 2
Η ρομ είναι λειτουργική , όλα φαίνονται να πηγαίνουν καλά πλέον , λογικά την άλλη βδομάδα θα την έχουμε στο επίσημο νήμα , σωστή αυτή τη φορά και με aroma και με ΟΤΑ για τους VIP ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟΥ ΠΟΡΤ ΓΙΑ ΤΟ OMEGA ..
Θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση και οδηγίες φλασαρισματος στο επίσημο νήμα της εβδομαδιαίας XTRV για όσους δεν γνωρίζουν ότι επιβάλλεται το factory reset για όλους πλην αυτών που φοράνε αυτή τη ρομ.. -
ωραια βρε παλικάρια και κόπο κάνετε και χρόνο ξοδεύετε για τους υπόλοιπους κλπ κλπ.
Πείτε μου όμως κάτι για να καταλάβω επειδή είμαι και εγώ με την 9.1.3 και περιμένω και εγώ να δω αν η μαρμοτα θα δει την σκιά της.
Αυτή την ρημαδα την διαδικασία που δεν την θέλω τελικά πάλι δεν θα την αποφύγω.
Το factory reset λέω και ξανά όλο το σύστημα από την αρχή μαμ@ τους Κινέζους με τις πηγές τους
Όμως πείτε μου κάτι πια rom να περάσω και να ξέρω ότι δουλεύει καλά αφού κάθε φορά λέτε είναι μόνο για δοκιμή και όχι αν δεν θέλεις να πειραματιστεις.
Ποια λοιπόν να περάσω που δεν θέλω να πειραματιστω ? Οεο ?? -
@flytouch1111
Η 9.1.3 είναι το EOL του omega από eu και china source , δεν υπάρχει πλέον ρομ για το omega πλην της official china rom ..
Οι δοκιμές έγιναν τον τελευταίο μήνα για να επιτύχουμε τη συνέχιση της XTRV για το omega με την βοήθεια της global official του nikel , οι δοκιμές όπως φαίνεται έλαβαν τέλος , όπως διαβάζεις έχουν ενημερώσει αρκετοί για τη λειτουργία της ..
Από την επόμενη βδομάδα θα υπάρχει στο επισημο νήμα της εβδομαδιαίας XTRV σε αυτή τη μορφή , όπως καταλαβαίνεις θα χρειαστεί factory reset , η ρομ αλλάζει τελείως , περνάμε σε global source με τη βοήθεια του nikel , δυστυχώς no other way.. -
-
-
Ο/H tassosmer έγραψε:
Όπως και να'χει,μπράβο συγχαρητήρια σε όλους!
Υ.Γ Έτσι για τη φάση, είμαστε το Α και το Ω
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα