Οχι εμένα είναι vodafone
Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
-
-
@steliosmp21
Όχι format data .. factory reset είπαμε ..
NOTE
Φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που οφείλεται στο συνδυασμό miui10 και κάρτες wind , θα δούμε αν μπορεί να βρεθεί λύση .. -
-
-
Σωστά, θαύμα άλλαξε μετά που το έγραψες και μετά που το διάβασα εγώ και ήρθε ο @gkalen μετά και το είδε στην τελική του μορφή.
-
OffTopicΣκέψη μου: Ενώ έλεγα ότι θα είχα πάρει ένα σχετικά γνωστό κινητό, παρατηρώ εδώ και 2 1/2 χρόνια που το'χω ότι για κάποια τεχνικά πράγματα είτε σε roms, είτε σε tweaks αν δεν υπήρχε το nikel,το omega γιοκ!
Ναι οι ρομς βγαίνουν ξεχωριστά απλά το συνειδητοποίησα περισσότερο τώρα με την τελευταία ρομ που προσπαθεί να φτιαχτεί με "βάση" το nikel-
Μπορεί να μην είναι απαραίτητα κακό αυτό
Σόρρυ για το μακροσκελές...offtopic -
Ο/H lbchX έγραψε:
OffTopicΣκέψη μου: Ενώ έλεγα ότι θα είχα πάρει ένα σχετικά γνωστό κινητό, παρατηρώ εδώ και 2 1/2 χρόνια που το'χω ότι για κάποια τεχνικά πράγματα είτε σε roms, είτε σε tweaks αν δεν υπήρχε το nikel,το omega γιοκ!
Ναι οι ρομς βγαίνουν ξεχωριστά απλά το συνειδητοποίησα περισσότερο τώρα με την τελευταία ρομ που προσπαθεί να φτιαχτεί με "βάση" το nikel-
Μπορεί να μην είναι απαραίτητα κακό αυτό
Σόρρυ για το μακροσκελές...offtopic
γιατι θα μπορουσαν καλλιστα να πουν, ΤΕΛΟΣ...!!
και μια ερωτηση προς "αρχιτεκτονες", εχω την "XTRV-10.1/ 10.1.3.0(MHQCNFI)/σταθερη", για να περασω την XTRV Stable 10.2.1.0, χρειαζεται FR η απλα την περναω απο πανω με Wipes? -
Την περνάς από πάνω και αν δεις μόνο κάποιο πολύ σοβαρό πρόβλημα σκέπτεσαι το FR.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα