Η τελευταία έχει προβλήματα. Στο επόμενο τριήμερο η διόρθωσηΟ/H thanasisk έγραψε:
Τελικα.
Την έβαλε κανένας την τελευταία ή υπάρχουν προβλήματα;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΗ τελευταία έχει προβλήματα. Στο επόμενο τριήμερο η διόρθωσηΟ/H thanasisk έγραψε:
Τελικα.
Την έβαλε κανένας την τελευταία ή υπάρχουν προβλήματα;
Ο/H pontios.gk έγραψε:
καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία..και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό..
κάποια παιδιά στο foroum ξέρουν..
λοιπόν εγώ έχω την omega_gb_XTRV_9.1.24 και δεν έχω προβλήματα..με όλες τις νεότερες έχω.
Υπάρχει και αυτή η ανακοίνωση..xiaomi-miui.gr/community/index…D-%CE%BC%CE%B1%CF%82-ROM/
στην τελική εσύ αποφασίζεις
Ο/H pontios.gk έγραψε:
καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία..Ο/H mixalisf έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Παλιός προγραμματιστής στα 54 μου πλέον όσο και να με γοητεύει το ‘φλασάρισμα’ τα κουράγια για πειραματισμούς αλλά και ο χρόνος για σκαλίσματα είναι ελάχιστος
Η συσκευή με καλύπτει απόλυτα αλλά τη τελευταία ρομ που πέρασα είναι αρχαία σχετικά και το δείχνειστην καθημερινότητα μου. Η ‘έκδοση που φοράω είναι η xtrv 8.4.26
Παρακαλώ πολύ ας μου υποδείξει κάποιος την τελευταία xtrv η stable που τσεκαρισμένα τρέχει απροβλημάτιστα. Έτσι αλλιώς δύσκολα θα την αλλάξω πλέον , μέχρι και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.
Ευχαριστώ πολύ!
και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό..
λοιπόν εγώ έχω την omega_gb_XTRV_9.1.24 και δεν έχω προβλήματα..με όλες τις νεότερες έχω.
Υπάρχει και αυτή η ανακοίνωση..xiaomi-miui.gr/community/index…D-%CE%BC%CE%B1%CF%82-ROM/
@pontios.gk Καλησπέρα φίλε να ρωτήσω επειδή μπερδεύτηκα και έχω και εγώ το omega,την 9.1.24 που την βρήκες?Ο/H pontios.gk έγραψε:
καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία..και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό..
Ο/H mixalisf έγραψε:
Ο/H pontios.gk έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλή θα την ακολουθήσω.Ο/H pontios.gk έγραψε:
καλημέρα..μια από τα ίδια αγαπητέ...απλά πιο μεγάλος σε ηλικία..Ο/H mixalisf έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους.
Παλιός προγραμματιστής στα 54 μου πλέον όσο και να με γοητεύει το ‘φλασάρισμα’ τα κουράγια για πειραματισμούς αλλά και ο χρόνος για σκαλίσματα είναι ελάχιστος
Η συσκευή με καλύπτει απόλυτα αλλά τη τελευταία ρομ που πέρασα είναι αρχαία σχετικά και το δείχνειστην καθημερινότητα μου. Η ‘έκδοση που φοράω είναι η xtrv 8.4.26
Παρακαλώ πολύ ας μου υποδείξει κάποιος την τελευταία xtrv η stable που τσεκαρισμένα τρέχει απροβλημάτιστα. Έτσι αλλιώς δύσκολα θα την αλλάξω πλέον , μέχρι και αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.
Ευχαριστώ πολύ!
και σε αυτήν την ηλικία οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα δεν κάνουν καλό..
λοιπόν εγώ έχω την omega_gb_XTRV_9.1.24 και δεν έχω προβλήματα..με όλες τις νεότερες έχω.Υπάρχει και αυτή η ανακοίνωση..xiaomi-miui.gr/community/index…D-%CE%BC%CE%B1%CF%82-ROM/
Μόνο που έχω να αλλάξω ρομ καιρό και έχω χάσει την μπάλα
Δεν την βρίσκω.. μέσα σε όλο αυτό τον χαμό
Μπορεί να μου στείλει κάποιος ένα λινκ;
Ο/H lbchX έγραψε:
@pontios.gk Καλησπέρα φίλε να ρωτήσω επειδή μπερδεύτηκα και έχω και εγώ το omega,την 9.1.24 που την βρήκες?Γιατί εγώ μετά την προσπάθεια των παιδιών από το (nikel) οι 2 τελευταίες ρομ που έχω κατεβάσει είναι οι: 9.2.28 & 9.3.7!Ο/H pontios.gk έγραψε:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
ΝαιΟ/H Kefalas99 έγραψε:
Έχει βρει κανείς προβλήματα στην τελευταία του gkalen 9.3.14 ?