Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega
-
-
Έπεσε γενικό μαύρο σε όλες τις συσκευές του 2016 που κατά κύριο λόγο βασίζονταν σε Android 6 και 7. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής όχι απλά το είχα δει να έρχεται αλλά απορώ που κράτησε και τόσο πολύ η υποστήριξή τους.
-
καποια στιγμη θα συνεβαινε. ποσο θα κρατουσαν το Support..?
Παντως.. ειναι κριμα για την συσκευη αυτη, καθ'αυτη, που ηταν ενα απο τα "διαμαντακια" της ΧΙΑΟΜΙ...!
PREMIUM συσκευη, σε τιμη χωμα..!! την εχω 2,5 χρονια και ακομα το θαυμαζω...!! νταξ, τεχνολογικα εχει μεινει πισω, αλλα ποιοτικα..... αλλο πραμα. πιανεις οποιοδηποτε αλλο Redmi και νοιωθεις οτι το PRO ειναι αλλο επιπεδο...!!!
εγω θα το κρατησω οσο παει. θα περιμενω να δω το PRO 2...!! -
-
Ο/H Akis Karakatsanis έγραψε:
Καλημέρα σας. Μετά την τελευταία ανακοίνωση της Xiaomi για το τέλος υποστήριξης της συσκευής μας, τι είναι καλύτερο να κάνουμε; Να μείνουμε στην τελευταία beta ή στην τελευταία stable;
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
εγω πηγα σε Stable. -
-
redmi note 6 pro, redmi note 7, pocophone f1 ανάλογα τα...βαλάντια που διαθέτεις!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
redmi note 6 pro, redmi note 7, pocophone f1 ανάλογα τα...βαλάντια που διαθέτεις!!
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
γι αυτό και δε στο πρότεινα...
poco λοιπόν, στα 250 περίπου από Ελλάδα, αν και με τα υπόλοιπα 2, δε θα σαι και δυσαρεστημένος.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Έχω και το Redmi Pro, πολύ πολύ ευχαριστημένος από το κινητό.
Κρίμα που σταματάνε τις αναβάθμισεις σε αυτή την συσκευή, δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους.
Έχω και το Redmi note 6 Pro.
Στις λειτουργίες του σαφώς καλύτερο από το Redmi Pro αν και αυτό έχει μια άλλη αίσθηση κυρίως λόγω του μεταλλικου πλαισίου.
Το pocofone δεν το ξέρω για να σου πω.
Το 6 πάντως είναι ένα αξιοπρεπεστατο κινητό αν ήταν και μεταλλικό, όπως νόμιζα θα ήταν πολύ ωραίο -
Το σκεφτικό είναι ένα. Η εταιρεία έχει πάρα πολλές συσκευές με διάφορα soc της Qualcomm, MTK. Δεν γίνεται να τα υποστήριξη όλα. Θέλει έξτρα ώρες εργασίας και προσωπικό. Άρα κόστος μειώσει κέρδους Και μην ξεχνάμε τα patch ασφαλείας δεν είναι δωρεάν κάτι θα πληρώνουν στην κυρία google.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά καλησπέρα,
είμαι με 8.11.22 και θέλω να περάσω τελευταία stable... σίγουρα χρειάζεται fr όπως καταλαβαίνω. Θα πρέπει να αναβαθμίσω όμως και ΤWRP από 3.1 σε 3.2 ή είμαι οκ με την παλιά έκδοση;
ευχαριστώ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα