Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

• Καλύτερα με το twrp 3.1 γιατί με 3.2 θα χρειαστεί format data για encrypt του userdata στο Omega.
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

Το σκεφτικό είναι ένα. Η εταιρεία έχει πάρα πολλές συσκευές με διάφορα soc της Qualcomm, MTK. Δεν γίνεται να τα υποστήριξη όλα. Θέλει έξτρα ώρες εργασίας και προσωπικό. Άρα κόστος μειώσει κέρδους Και μην ξεχνάμε τα patch ασφαλείας δεν είναι δωρεάν κάτι θα πληρώνουν στην κυρία google.

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      τοτε ας μειωσει τα μοντελα. δεν χρειαζονται 20 μοντελα REDMI, Αλλα 20 μοντελα ΜI, χωρια Poco - Blackshark......!!!

Ουτε καθε μηνα παρουσιαση "καινουριου" μοντελου....!! το εχει παραξηλωσει.....!

ετσι θα μπορει να εχει καλυτερη υποστηριξη στις συσκευες της...!! Να... πως μπορεις να εξοικονομησεις εργατωρες...!
    • Ηταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να σταματήσει η υποστήριξη.Αλλά εγώ είμαι μια χαρά ευχαριστημένος και με την συσκευή και με την ρομ 9.3.7 που έχω και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.Μια χαρά τραβάει για άλλα δύο χρόνια η συσκευή.Τώρα όσον αφορά την τελευταία ρομ περιμένουμε τον gkalen να βγάλει δοκιμαστική της 9.3.28 ή σταματάνε εδώ που είμαστε;
    • Διαφήμιση
    • έμεινα με την 9.1.3 διστακτικος στην αναβάθμιση και είμαι και εγώ με την απορία.
    • Γενική Συζήτηση για το Redmi Pro X25 - Omega

Μπορούμε να περάσουμε gcam στο pro?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H steliosmp21 έγραψε:

Η 9.3.7 είναι οκ να την περάσω δηλαδή ή έχει ακόμα το πρόβλημα με την κάρτα sim?
      Εγω έχω Cosmote επομένως δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την sim.Αν λες για το θέμα που έχει παρουσιαστεί με τη Wind...
    • Ο/H Kefalas99 έγραψε:

Ο/H steliosmp21 έγραψε:

Η 9.3.7 είναι οκ να την περάσω δηλαδή ή έχει ακόμα το πρόβλημα με την κάρτα sim?
      Εγω έχω Cosmote επομένως δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την sim.Αν λες για το θέμα που έχει παρουσιαστεί με τη Wind...
      Δυστυχώς έχω wind κ δε μπορούσα να την περάσω
    • Ο/H Kefalas99 έγραψε:

Ο/H steliosmp21 έγραψε:

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}
      Καλημέρα. Έχω εδω και λίγες μέρες την 9.1.24 , προερχόμενος από αρκετά παλιότερη.
      Μια και μπήκα σε αυτή την διαδικασία, θέλω να δω και την 9.3.7
      Φαντάζομαι δεν θα έχουμε πολλές καινούργιες πλέον.
      Εχω χαθεί όμως με τις ρομ και δεν μπορώ να την βρω
      Ένα link αν έχεις την καλοσύνη?
      Σε ευχαριστώ!
    • Χαιρεται!
      Έχω την XTRV_Aroma 9.2.1.0 Stable (android 6.0).
      Προσπαθώ να "κρύψω" το root από κάποιες εφαρμογές που δεν μου επιτρέπουν να τις χρησιμοποιήσω (ή μερικές λειτουργίες αυτών). Δοκίμασα με superSU & suHide αλλά δεν τα κατάφερα (και απότι διάβασα δεν λειτουργεί).
      Επόμενη επιλογή μου είναι το magisk που απότι διαβάζω θα λειτουργήσει όπως θέλω, αλλά κολλάω κατά την εγκατάσταση με σφάλμα "boot image patched by unsupported programs - please restore stock boot image" κατά το flash (είτε μεσω magisk manager είτε από twrp).
      Υπάρχει "εύκολος" τρόπος να το ξεπεράσω? Εννοώ χωρίς να απεγκαταστήσω το λειτουργικό που έχω τώρα ή να χάσω τις ρυθμίσεις... πχ αντιγραφή κάποιου αρχείου, εγκατάσταση του magisk και επαναφορά του τωρινού αρχείου?
      ΥΓ το supersu το απεγκατέστησα πλήρως και τώρα λειτουργούν οι εφαρμογές που ήθελα και το Root checker με εμφανίζει ως rooted. ΙΣχύει? Λίγο το έχασα...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixalisf έγραψε:

Ο/H Kefalas99 έγραψε:

Ο/H steliosmp21 έγραψε:

Normal 0 false false false EL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Κανονικός πίνακας"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}Καλημέρα. Έχω εδω και λίγες μέρες την 9.1.24 , προερχόμενος από αρκετά παλιότερη.
      Μια και μπήκα σε αυτή την διαδικασία, θέλω να δω και την 9.3.7
      Φαντάζομαι δεν θα έχουμε πολλές καινούργιες πλέον.
      Εχω χαθεί όμως με τις ρομ και δεν μπορώ να την βρω
      Ένα link αν έχεις την καλοσύνη?
      Σε ευχαριστώ!

Ουτε εγώ την έχω την 9.3.7. απλά δεν ξέρω αν θα χει θέμα γι αυτό δεν την έχω ψάξει ακόμα