Καλησπέρα, ψάχνω αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη, ποια είναι η τελευταία rom για το omega? Έχω την 10.2 stable miui10 αλλά θέλω να αλλάξω καθώς έχω πολύ κακή ποιότητα στις κλήσεις
η τελευταια που ειχα βρει και εχω περασει σε STABLE ειναι η V10.2.1.0.
Question: Ρε σεις: αρχικά το Instagram με είχε μπλοκάρει γιατί έκανα γρήγορες κινήσεις (με έβλεπε σαν ρομπότ ) και γενικά είχε φάει σκάλωμα με το Redmi!
Την έβγαλα την εφαρμογή και όταν πέρασε ο καιρός το λειτούργησα-λειτουργώ μέσω browser-laptop!
Είπα σήμερα να την ξαναβάλω και μου βγάζει πάλι το μισό-πλαίσιο όπως πριν με την ένδειξη "ακύρωση του αιτήματός σας",. μέσω fb μπαίνω!
Υ.Γ Το Redmi Pro είναι banned-δεν νιώθει ή κάτι άλλο?
Καλημέρα παιδιά,
Ειχα το τηλέφωνο παροπλισμένο με την 10.1.3 και χρειάστηκα να το χρησιμοποιήσω πάλι και είπα να βάλω την 10.2.1 αλλά δεν μου ανοίγει η κάμερα καθόλου, τι φταίει;
Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος άλλος;
Ευχαριστώ
"Ερώτηση αρχικά:Η 10 κάτι που λέτε είναι Stable για Redmi Pro?"
Θέλω να κάνω fr γιατί ενδεχομένως να'ναι η μόνη λύση για το Instagram, όμως φαντάζομαι είτε το κάνω μέσα από το τηλ είτε πάω από Recovery και κάνω Wipe Dalvik Cache/Data/System (αντίστοιχα fr δεν είναι και αυτό?), το TWRP δεν παραμένει στο κινητό για να κάνω επαναφορά στο backup που έχω φτιάξει?
Update:Μόλις το τσέκαρα γιατί μπερδεύτηκα, η ρομ που αναφέρθηκε είναι Stable (9.3.7 xtrv έχω)!
Για επιβεβαίωση τσέκαρα για το factory reset, αν έχω το backup στην sdcard θα έχω πρόβλημα ή πρέπει να το'χω και στο PC?