Μπορει να γινει αυτο με τις κλησεις? το κοιταξα αλλα δε μου το δινει σαν εφαρμογη. Μιλαω παντα για δικαρτο.Ο/H pechr έγραψε:
Ειδικά αυτή η λειτουργία... ήταν κάτι που με έκανε και είπα Ουάου..Για όλους εμάς που έχουμε δίκαρτα τηλέφωνα... ήρθε λουκούμι αυτή η λειτουργία !!!!!Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Διπλές εφαρμογές
Τα νέα χαρακτηριστικά που μας φέρνει η νέα Stable MIUI V8 ROM
- Tips&Tricks
- Σημαντικό
- MIUI V8
-
-
Όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα post αυτό με τις διπλές εφαρμογές δεν λειτουργεί σε καμία από τις 2 συσκευές μου
From Tapatalk -
@divo ψαξτο λιγο...
Γινεται μια χαρα...Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H pechr έγραψε:
Υπάρχει κάτι και δεν το έχω δει? -
Ο/H pechr έγραψε:
Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Γιατί το λες αυτο; Πως θα μας βοηθήσει επιπλέον επειδή έχουμε δίκαρτο; Ποια η διαφορά αν έχεις μονόκαρτο...;
Τώρα όμως έχοντας δημιουργήσει κλώνο του viber έχω δηλώσει στον κλώνο τον δεύτερο αριθμό μου και μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου και οι χρήστες που είχαν τον άλλο αριθμό
Ο/H divo έγραψε:
Ο/H pechr έγραψε:
Redmi Note 8T (Willow)
Δε μιλαω για κληση μεσω viber αυτο το εχω δει.
Αλλα για κανονικες κλησεις μεσω κινητής. Να μιλαω δλδ στη μια γραμμη και αν καποιος με παρει στην αλλη γραμμη΄, το τηλεφωνο να καλει κανονικα. Μεχρι σημερα αν καποιος με παιρνει στην αλλη γραμμη αυτη δειχνει ανενεργη. -
@divo αν διαβασεις τα ποστ μου, αυτα αφορουσαν τις εφαρμογες chat.
Αυτο που ζητας δεν γινεται απο το λογισμικο.
Ο περιορισμος ειναι στο hardware.
Το κινητο σου ειναι dual stand byRedmi Note 8T (Willow)
Ο/H divo έγραψε:
Να μιλαω δλδ στη μια γραμμη και αν καποιος με παρει στην αλλη γραμμη΄, το τηλεφωνο να καλει κανονικα. Μεχρι σημερα αν καποιος με παιρνει στην αλλη γραμμη αυτη δειχνει ανενεργη.
Ελάχιστες συσκευές την υποστηρίζουν αυτήν την λειτουργία.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pechr έγραψε:
@divo αν διαβασεις τα ποστ μου, αυτα αφορουσαν τις εφαρμογες chat.
Αυτο που ζητας δεν γινεται απο το λογισμικο.
Ο περιορισμος ειναι στο hardware.
Το κινητο σου ειναι dual stand by
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Ο/H divo έγραψε:
Να μιλαω δλδ στη μια γραμμη και αν καποιος με παρει στην αλλη γραμμη΄, το τηλεφωνο να καλει κανονικα. Μεχρι σημερα αν καποιος με παιρνει στην αλλη γραμμη αυτη δειχνει ανενεργη.
-
Να ρωτήσω κάτι. Έχω βάλει το ινστα διπλη εφαρμογη. ολα καλα. Καθε φορα οι ειδοποιησεις μου ερχονται διπλές... Τι πρεπει να κανω;
-
Ερώτηση. Εχω κατεβάσει την εφαρμογή memo reminder, αλλά δεν μπορώ να την κάνω να τρέχει στο lock screen. Πως μπορώ να ενεργοποιησω αυτήν την δυνατότητα; Έχω redmi note 3 pro και την παρούσα rom.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα