Καλημερα παιδιά είμαι και εγώ ένας ευτυχής κάτοχος ενός note 3 pro,μετα από 5 μέρες απροβληματιστης χρήσης όμως δεν με αφήνει να μπω στις πρόσθετες ρυθμίσεις (3 τελλιτσες) μόλις παταω την οθόνη ασπριζει και με πετάει έξω. Χρησιμοποιώ την ρομ 7.3.2.0 του kenzo. Αν μπορεί ας βοηθήσει κάποιος,ευχαριστω.
Πρόβλημα εισόδου στις ρυθμίσεις
-
-
Λογικά η Ρομ που έχεις είναι από το μαγαζί έτσι?
Αν ναι τότε να ακολουθήσεις την πεπατημένη οδό, που ακολουθούμε όλοι.
Έλεγχο Bootloader
Βάλε μια Official Rom
Unlock
Βάζεις μία Ελληνική Ρομ της αρεσκείας σου -
Μάλλον το έχεις πάρει με unofficial rom. Θα σου πρότεινα να περάσεις μια official με αυτό τον οδηγό Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) και να δεις αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει.
Με πρόλαβε ο Μιχάλης -
Οχι παιδια το τηλεφωνο ηρθε με την ξενη ρομ δεν ειχε ελληνικα και ακολουθησα τον οδηγο της πρωτης εφαρμογης ρομ οπως επισης και τον bootloader τον ξεκλειδωσα εγω με κωδικο απο xiaomi η ρομ ειναι η stable του kenzo (xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.3.2.0)
-
-
Δοκίμασε να ξανακάνεις από πάνω install την ίδια Ρομ
-
Ο/H mmpoutkovalis έγραψε:
Προσπάθησα να καθαρισω cache & dalvic
Μπες και κάνε.. μαζι με dalvik & cache -
με το wipe data σβηνω τα πάντα?
-
-
Το cloud print έχεις απενεργοποιήσει ή απεγκαταστήσει...
Ξανα-πέρνα το ή ενεργοποίησέ το και θα λυθεί το πρόβλημά σου..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αχ ρε συ demakhs ποσο δικιο εχεις μολις εκανα reset μπηκα και διαβασα το ποστ σου εχθες το πειραξα αυτο απλα και μονο με γνωμονα οτι δεν το χρειαζομαι..
Αντε στησιμο παλι ρεε την τυχη μου -
Δεν σε πρόλαβα νωρίτερα...
Έλα δεν είναι τίποτα το στήσιμο... Εγώ σε μισή-μια ώρα το χώρο έτοιμο...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0