Διαφήμιση

Αυξομείωση στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

• RedMi Note 4G
    • Αυξομείωση στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο.

Καλησπέρα στο Φορουμ. Στο κινητό τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πολλές φορές το κινητό μου δείχνει οτι δεν έχει καθόλου διαθέσιμα στον αποθηκευτικό χώρο με αποτέλεσμα να κολλάει απίστευτα κ άλλες φορές να μου λέει ότι έχω 1giga+ κ να ανταποκρίνεται φυσιολογικά. Στο κινητό φορούσα μέχρι εχθές την Ρομ 5.1.16/dev και πίστευα ότι οφειλόταν σε εκείνη. Έτσι εχθές κατάφερα κ πέρασα την Ρομ 4.4.4_dior_V8_GTV-6.8.11 μήπως κ διορθωθεί το πρόβλημα αλλά δυστυχώς παραμένει ?( ?( ?( !
    • Το πρόβλημα σου είναι στον αποθηκευτικό χώρο ή στο να εγκαταστήσεις εφαρμογές;

• Γιώργο το πρόβλημα μου προς το παρόν είναι ότι όταν συμβαίνει αυτή η αυξομείωση δεν λειτουργεί το κινητό. Δλδ μου γράφει ότι σύστημα δεν ανταποκρίνεται, ένα κείμενο με διάφορα ακαταλαβίστικα κ μετά αν επιλέξω αναφορά ή έξοδο! Για να γίνω ίσως πιο κατανοητός, όταν σηκώθηκα το πρωί μου έγραφε διαθέσιμα 0ΚΒ, έκανα ρεσταρτ το ίδιο, έσβησα κινητό ξανά άνοιξα κ κάποια στιγμή μου γράψε διαθέσιμα 1γιγα κ το κινητό δούλευε κανονικά.Τώρα μου γράφει διαθέσιμα 300+ΜΒ κ ότι δεν έχω χώρο αποθήκευσης.
    • Διαφήμιση
    • ίσως να πρέπει να ξεκινήσεις με '"καθαρή εγκατάσταση"-...
      Περίμενε όμως να σου πει κάποιος που ξέρει το κινητό σου για το ποια ρομ να βάλεις...

• Ενδεικτικά ανεβάζω αυτές τις φωτό. Η διαφορά τους είναι μερικά λεπτά
      Images
      • 14152053_10154060746919398_1517644288_o.png

64,63 kB, 720×1.280, viewed 103 times
      • 14139236_10154060747199398_266916337_o.png

73,74 kB, 720×1.280, viewed 106 times
      • 14113861_10154060747204398_1582853809_o.png

73,67 kB, 720×1.280, viewed 115 times
    • Άκου τι θα κάνεις...
      Αρχικά πρέπει να μπεις στο twrp και να συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιτστή.
      Ενώ είσαι μέσα να δεις αν το διαβάζει ... να μπορείς να βάλεις ρομ μέσα.
      Αν ναι πας
      wipe/advanced wipe / tik σε dalvik,cache,data,system,internal-----> swipe από κάτω..
      Μετά κάνεις reboot recovery ..αντιγράφεις απο τον υπολογιστή την ρομ και την κάνεις install..
      Έτσι θα σβήσεις τα πάντα που έχει μέσα..
      Μετά από αυτό όμως θα πρέπει να στησεις κινητό απο την αρχή.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Άκου τι θα κάνεις...
      Αρχικά πρέπει να μπεις στο twrp και να συνδέσεις το κινητό σου στον υπολογιτστή.
      Αν ναι πας
      wipe/advanced wipe / tik σε dalvik,cache,data,system,internal-----> swipe από κάτω..
      Μετά κάνεις reboot recovery ..αντιγράφεις απο τον υπολογιστή την ρομ και την κάνεις install..

Αρχικά Γιώργο αυτά που μου γράφεις μου είναι σαν κινέζικα 8o 8o ! και θα πάω στο σημείο όπου ψιλοκαταλαβαίνω, όταν λες να στήσω το κινητό από την αρχή εννοείς τα apps? Γιατί στο κινητό έχω μέσα 3-4 πραγματάκια δλδ viber,Fb,mseger klp !Αυτά κ να χαθούν δεν μας νοιάζει, αφού κατεβαίνουν σε λίγα λεπτά η sd να μην πειραχτεί μας νοιάζει. Για το λόγου το αληθές αφού έσβησα το κινητό κ το ξανά άνοιξα ήρθε στα ίσια του.
      Images
      • 14124035_10154060771584398_1271599243_o.png

63,91 kB, 720×1.280, viewed 92 times
    • Διαφήμιση
    • Δοκίμασε να κάνεις αυτο που σου λέω.....
      Δες και ποιο recovery έχεις γτ δεν έχω ασχοληθεί με το κινητό σου καθόλου.

• Σε 1 ωρα θα σε ξεπετάξωωωωωωω :spiteful: :dance:

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Άκου τι θα κάνεις...
      Αν ναι πας

Για όσους αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα η λύση είναι όπως την έχει γράψει GEOANTO555 τον οποίο κ ευχαριστώ για τον χρόνο του κ την βοήθεια του. Το κινητό χρειαζόταν "καθαρή εγκατάσταση" ΡΟΜ. Λογικά επειδή στα update που έκανα δεν γινόταν ο καθαρισμός που έπρεπε, έφτασε το κινητό σε αυτό το σημείο.
    • Διαφήμιση
    • Ακριβώς...
      Γι αυτό προτείνω μόνο εγκατάσταση μέσα από recovery (twrp)....