Το εχετε βρει πουθενα σε στοκ? Εγω το βρηκα εδω Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com αλλα φοβαμαι μην ειναι μουφα.
Xiaomi: Επίσημα το νέο Redmi Note 4, με επεξεργαστή Helio X20 και μεγάλη μπαταρία 4100mAh..
-
-
Ο/H raidensub έγραψε:
Το εχετε βρει πουθενα σε στοκ? Εγω το βρηκα εδω Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com αλλα φοβαμαι μην ειναι μουφα.
-
Έχω Xiaomi Mi4 3GB 16GB 3G και επειδή σκεφτόμουν να πάρω καινούριο βγήκε αυτό. Σκέφτομαι για 3GB RAM 64GB ROM έκδοση. Τι λέτε αξίζει η τράμπα? Με ανησύχησαν τα σχόλια σχετικά με τη Wind. Θα έχω πρόβλημα επειδη έχω Wind?
Αν το πάρω μέσω topcashback που ανέφερα νωρίτερα και βάλω και ένα κουπόνι του 5% θα το πάρω 22$ φτηνότερα από το geekbuying και το σκέφτομαι... -
Ο/H biggirl13 έγραψε:
Έχω Xiaomi Mi4 3GB 16GB 3G και επειδή σκεφτόμουν να πάρω καινούριο βγήκε αυτό. Σκέφτομαι για 3GB RAM 64GB ROM έκδοση. Τι λέτε αξίζει η τράμπα? Με ανησύχησαν τα σχόλια σχετικά με τη Wind. Θα έχω πρόβλημα επειδη έχω Wind?
Αν το πάρω μέσω topcashback που ανέφερα νωρίτερα και βάλω και ένα κουπόνι του 5% θα το πάρω 22$ φτηνότερα από το geekbuying και το σκέφτομαι...
-
-
@biggirl13 Ακομα και κάτω παρταλι να εμενες
και είχες wind με την band 20 στην περιοχη το κινητό θα είχε σήμα κανονικά και internet 3g, μόνο 4g internet δεν θα έπιανε .
-
Ο/H michael έγραψε:
Ο/H raidensub έγραψε:
-
Ο/H raidensub έγραψε:
Κσι εγω εχω αγορασει απο το aliexpress αρκετα πραγματα χωρις προβληματα, απλα ρωτησα γιατι φαινεται να ειναι το μονο που το εχει σε στοκ.
-
Ο/H raidensub έγραψε:
Ο/H michael έγραψε:
Ο/H raidensub έγραψε:
Εγώ να ρωτήσω πως κάνετε αγορές από Aliexpress αφού δεν δέχεται PayPal και οι κάρτες δεν περνούν ; Έχετε κανένα κόλπο ;
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@takisfrag πρόσφατα εριξα δύο παραγγελίες στο aliexpress και η πληρωμή έγινε κανονικα φαίνεται οτι το alipay εχει ανοιξει για της ελληνικές κάρτες.
-
-
Να υποθέσω με κανονικές απλές Ελληνικές πιστωτικές κάνετε τις αγορές ,όχι ξένες και prepaid card ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0