από 135$ (επίσημη) σε 179$(στα μαγαζιά) είναι λόγω paypal που κρατάει προμήθειά απ τους πωλητές

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΠΟΤΕ δεν συγκρίνουμε τιμές € γιατί το κάθε μέρος/μαγαζί τις υπολογίζει όπως θέλει. Έχουμε πει ΠΑΝΤΑ κοιτάμε τις τιμές σε δολάριο.Ο/H ziaba έγραψε:
159€ στο kimovil
και στην σελίδα του geek
Είναι σίγουρα πολυ΄πολύ καλύτερος στο θεμα της gpu, Οριστε και ενα απο τα πολλα βιντεο στο οποιο αναφερεται το προβλημα στις επιδοσεις της gpu, σε συσκευες που εξοπλιζονται με τον x20/χ25.Ο/H arist1976 έγραψε:
Πάντως συμφωνώ με τους υπολοίπους οτι είναι πιο όμορφο. Και δεν είμαι τόσο σίγουρος οτι ο sd650 είναι καλυτερος.
Δεν σνέφερα τίποτα για δικό σου σχόλιο.Ο/H kostasrose έγραψε:
δεν νομίζω να είπε ξεκάθαρα κάποιος ότι είναι καλύτερος αλλά ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Αλλα και πάλι πόσες εφαρμογές μπορούν να χειρηστούν ή να εκμεταλευτουν και τους 10 πυρήνες; Πρακτικά αν το δούμε είναι λογικό ένας δεκαπύρηνος να τραβάει περισσότερη ενέργεια από ότι ένας εξαπύρηνος όπως το redmi note 3 pro
Συμφωνώ και εγώ ότι η Qualcomm είναι καλυτερη από τη Mediatek, αλλά μέχρι εκεί. H MTK έχει βελτιωθεί σημαντικά στη gpu και γενικά δεν πιστεύω ότι δικαιολογείται από πουθενά η τεράστια διαφορά τιμής/απόδοσης των SOC. Ειδικά για το μέσο χρήστη...Ο/H Vagelis Minas έγραψε:
Είναι σίγουρα πολυ΄πολύ καλύτερος στο θεμα της gpu, Οριστε και ενα απο τα πολλα βιντεο στο οποιο αναφερεται το προβλημα στις επιδοσεις της gpu, σε συσκευες που εξοπλιζονται με τον x20/χ25.
Θα κάνω μία ερώτηση και ας μου απαντήσει κάποιος ....Με ποιον snapdragon??????Ο/H arist1976 έγραψε:
Ο/H kostasrose έγραψε:
. Οπότε είμαστε σε αναμονή rn4 pro με snapdragon...
Όχι, το Xiaomi Redmi Note 3 Pro δεν υποστηρίζει τα 800MHz στο 4G.Ο/H naxian έγραψε:
Xiaomi redmi note 3 pro έχει και την 800αρα συχνότητα που δεν έχει το καινούργιο. Για όσους είναι wind και επαρχία;)
Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk
Ο/H PHILIMON έγραψε:
Όχι, το Xiaomi Redmi Note 3 Pro δεν υποστηρίζει τα 800MHz στο 4G.Ο/H naxian έγραψε:
Xiaomi redmi note 3 pro έχει και την 800αρα συχνότητα που δεν έχει το καινούργιο. Για όσους είναι wind και επαρχία;)
Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk
Πιο αναλυτικά, υποστηρίζει...
2G GSM: 900/1800/1900MHz
3G WCDMA: 850/900/1900/2100MHz, CDMA 2000: BC0
4G FDD-LTE: 1800/2100/2600MHz, TDD-LTE (B38/B39/B40/B41: 2555-2655MHz)
Αυτός είναι και ο λόγος που μπόρεσα πουλήσω άνετα το προηγούμενό μου κινητό, (Ulefone Be Touch 2), μιας και εκείνο υποστήριζε.
Τα περισσότερα που έχω δει από Κίνα δεν υποστηρίζουν 800Mhz.