και to redmi note 3 pro έτσι ήταν πιο premium μια κατηγορία πιο πάνω απο τα άλλα redmi note 2 και 3 τότε. Νομίζω πως στα mid range η xiaomi έχει δυο υποκατηγορίες.Μία πιο φθηνή και μία πιο ακριβή. Στην τελική εκεί γίνεται και ο σκοτωμός με τους κινέζους. Δεν είναι τυχαίο πως όλες οι εταιρείες προσπαθούν να πιάσουν αυτήν την περιοχή. Από τα 170 εώς 250 $ Η αρχή πάντως έγινε με το redmi note 3 pro χωρίς να είναι τόσο φανερή η υποδιαίρεση και η κατεύθυνση. Αλλά για την xiaomi πιστεύω της βγήκε και ήταν και πρωτοπόρα σε αυτό το θέμα. Άσχετα αν μας γέμισε με συσκευές και κάποιους βέβαια παραπονεμένους με rn note 3 mtk.
Xiaomi: Επίσημα το νέο Redmi Note 4, με επεξεργαστή Helio X20 και μεγάλη μπαταρία 4100mAh..
-
-
Ακριβώς @linuxilakis.
Αυτοι οι κακόμοιροι-παραπονεμενοι, είναι γνωστοί κ ως οι "Κατουροπηγάδηδες"...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
και εγώ μέσα σε αυτούς είμαι.... μόλις το πήρα μετά απο τρεις τέσσερισ μέρες βγάζει ιντερνατιοναλ έκδοση μετά μας πετάει και το 4 και μου ρίχνει και άλλη μία με το redmi pro αλλά έτσι οπως πήγαινε δεν θα έπαιρνα ποτέ κάτι άλλο. Δυστυχώς έτσι είναι η εποχή μας ....και η τεχνολογία το κατούρημα μένει στην μέση.......χεχε
-
Το παρήγγειλε κανείς; ή είμαι ο πρώτος που το παρήγγειλε;
Τώρα το έχουν πολλά μαγαζιά presale. -
Το παραγγειλα μολις τωρα απο aliexpress . Ελπιζω να ερθει συντομα γιατι ειμαι με σπασμενο κινητο.
-
Ο/H raidensub έγραψε:
Το παραγγειλα μολις τωρα απο aliexpress . Ελπιζω να ερθει συντομα γιατι ειμαι με σπασμενο κινητο.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το παρήγγειλε κανείς; ή είμαι ο πρώτος που το παρήγγειλε;
Τώρα το έχουν πολλά μαγαζιά presale.
-
3gb/64gb aliexpress στα 179€. Το έχει presale. Mc mart.
proud member of xiaomi miui gr -
Ο/H makis1024 έγραψε:
3gb/64gb aliexpress στα 179€. Το έχει presale. Mc mart.
proud member of xiaomi miui gr
-
Εγω το πηρα απο εδω Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com που εχει καλες κριτικες. Πηρα το 2/16 γκρι , δεν εχω λεφτα για το μεγαλο. Ειχα επικοινωνησει με μυνημα το σαββατοκυριακο και ειπαν οτι το εχουν στοκ. Παραγγειλα και tempered glass Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com .
-
Πόσο το παραγγειλατε; Από θήκες έχει τίποτα;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παραγγείλατε κανονικά; Πρέπει να μην υπάρχει πρόβλημα λογικά πλέον με τα cc ακόμα και με πληρωμή απευθείας με χρεωστική/πιστωτική;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0