Xiaomi: Επίσημα το νέο Redmi Note 4, με επεξεργαστή Helio X20 και μεγάλη μπαταρία 4100mAh..
-
-
Και εγω με revolut. Για αυτο αργησα να παραγγειλω, ειχαν αργια οι τραπεζες στην Αγγλια και σημερα μπηκαν τα λεφτα.
-
άσχετο
εγώ έκανα αγορά (άσχετη) στο ali με την mastercard της εθνικής οπότε και στην revo να μη τα βάλετε μάλλον θα περάσει πλέον -
καλησπέρα παιδιά, όταν έβαλα παραγγελία στο Oppomart καθυστερημένα με ειδοποίησαν πως ηταν pre order οποτε και περίμενα μέχρι την περασμένη δευτέρα που μου εστειλαν mail Πως τα ειχαν πλεον απόθεμα και μου τα έστειλαν με δική τους επιβάρυνση για την καθυστέρηση με fast shipping. σήμερα παρέλαβα το 1o από τα 3 απο την ACS εντός 8 ημέρών μαζί με το σαβ/κο. τα αλλα 2 πιστεύω να ειναι εδώ παρασκευή.
κόστος και για τα 4 μαζί με τα screen protectors και τ.. έξοδα αποστολής δια 3 στα 160 ευρώ το καθένα. νομίζω πως η τιμή ειναι αρκετά αξιοπρεπής.8.0.1
τώρα το θέμα ειναι με τα ελλήνικά έχουν global stable 8.0.1. -
Καλορίζικο.
Κάνε αναβάθμιση σε global developer αν μπορείς μέσα από τον updater της συσκευής.
Αν δε σου το κάνει αυτό, κατέβασε το zip της global developer για τη συσκευή σου και φλάσαρέ τo μέσα από τον updater-->τρεις τελίτσες-->choose update package.
@takissssssss άργησες πάλι....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H yliko έγραψε:
καλησπέρα παιδιά, όταν έβαλα παραγγελία στο Oppomart καθυστερημένα με ειδοποίησαν πως ηταν pre order οποτε και περίμενα μέχρι την περασμένη δευτέρα που μου εστειλαν mail Πως τα ειχαν πλεον απόθεμα και μου τα έστειλαν με δική τους επιβάρυνση για την καθυστέρηση με fast shipping. σήμερα παρέλαβα το 1o από τα 3 απο την ACS εντός 8 ημέρών μαζί με το σαβ/κο. τα αλλα 2 πιστεύω να ειναι εδώ παρασκευή.
κόστος και για τα 4 μαζί με τα screen protectors και τ.. έξοδα αποστολής δια 3 στα 160 ευρώ το καθένα. νομίζω πως η τιμή ειναι αρκετά αξιοπρεπείς.8.0.1
τώρα το θέμα ειναι με τα ελλήνικά έχουν global stable 8.0.1.
Καλορίζικο το πρώτο και καλός να δεχτείς και τα άλλα δύο
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά καλώς σας βρήκα!
Μόλις παρήγγειλα με τρομερά μεγάλη επιφύλαξη το Xiaomi Redmi Note 4 (64 GB) GOLD με τιμή στα 239Ε απο ελληνικό κατάστημα μέσο σκρούτζ. Δεχτώ κάθε γέλιο και νομίζω οτι είμαι απο τους λίγους με τόσους ψαγμένους εδώ που αγοράζω απο Ελλάδα αλλά πραγματικά δεν ήθελα να διακινδυνέψω κάτι απο την στιγμή που έσπασε η συσκευή μου ήθελα κάτι άμεσα.
Ρώτησα τηλεφωνικά και μου είπαν οτι έχει Ελληνικά η συσκευή αν και κάτι μου λέει εννοούνε γραμματοσειρά αλλά όπως και να έχει εδώ είστε εσείς να με φωτίσετε και να το διορθώσω.
Πρώτη φορά σε xiaomi και γενικά ήμουν για χρόνια aplle - sumsung και τώρα φεύγω απο ένα αξιοπρεπέστατε note3 samsung που τα λεφτά του τα έβγαλε με το παραπάνω. Αλλά μετά απο προτροπή 2 φίλων με Redmi Note3 και Redmi NotePro είπα να μην ξανά δώσω πολλά χρήματα για συσκευή και με τόσα πολλά που προσφέροντε αυτή την στιγμή απο την εν λόγο εταιρεία χωρίς να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Ελπίζω να έκανα καλή αγορά. Θα ήθελα να μάθω κάποιες εντυπώσεις αν το έχει κάποιος το κινητό.
Συγνώμη αν σας κούρασα -
Αν το πήρες από τον Θεούλη λογικά δεν θα έχεις προβλημα.
Από τι έχουν πει περνάει τις ελληνικες Ρομ.
Αν πάλι στραβώσει κάτι δεν τρεχει τίποτα. Το λογισμικο είναι εύκολη υποθεση να αλαχτει.
Even dead i will fight. -
Και επειδή ρώτησα και σε mail πριν λίγο πήρα την εξής απάντηση
"ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ-ΜΕΝΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ"
το έχω παραγγείλει απο εδω: youhou.gr απλά δεν ήμουν σίγουρος αν επιτρέπετε να γράψω στο φόρουμ συγκεκριμένο κατάστημα -
Ο/H Stratos21 έγραψε:
το έχω παραγγείλει απο εδω: youhou.gr απλά δεν ήμουν σίγουρος αν επιτρέπετε να γράψω στο φόρουμ συγκεκριμένο κατάστημα
-
-
Ξεκίνα μελέτη ή άρχισε το "γλυψιμο" σε κανεναν σχετικό (Γιώργο θα τον λένε κατά πάσα πιθανότητα), να τον έχεις ετοιμο-ριγμενο για TeamViewer-ασμα από την...... πρώτη βραδιά!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0