Διαφήμιση

Xiaomi: Επίσημα το νέο Redmi Note 4, με επεξεργαστή Helio X20 και μεγάλη μπαταρία 4100mAh..

• O οδηγός είναι σωστός κι ακριβής αν ακολουθησεις πιστα αυτα που γράφει.
      Δεν με ζαλίζεις, βοήθεια ζητάς και είναι απολύτως λογικό.
      Αν κα΄τι κάνεις λάθος απλά ξανακάνεις το βήμα ή στην χειρότερη ξεκινας απο την αρχή. Περίπτωση για ντουλάπι δεν υπάρχει.
      Θα δεις και μονος σου πως όσο δυσκολο φαινεται έτσι και μπεις στο νοημα είναι απλό.
      Και το όλα τα λεφτα ειναι οι ελληνικες Rom που μπαινουν ακόμα πιο εύκολα.

Even dead i will fight.
    • Καλησπέρα σε όλους σας. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους εσάς που διαχειρίζεστε το site αλλά και σε εσάς που ασχολείστε με την ανάπτυξη των rom. Πριν από λίγο παρήγγειλα το redmi note 4 από ελληνικό κατάστημα αν και λίγο ακριβό από τα ξένα τουλάχιστον, δίνει δουλεία σε αρκετά νέα παιδιά και τα χρήματα μένουν Ελλάδα.
      Η rom είναι από τι μου είπαν είναι η επίσημη Αγγλική. Και εδώ ξεκινάνε η πρώτες μου ερωτήσεις : έχει app store;
    • Αν επιτρέπετε από πιο κατάστημα το πήρες ? (όχι λινκ, όνομα καταστήματος...)
    • Διαφήμιση
    • Το πήρα από το mygad αν και θα ήθελα να το πάρω από μαγαζί τις Αθήνας λόγο τις άμεσης παραλαβής και τις άριστης εξυπηρέτησης, αλλά ο γνώμονας ήταν καθαρά τα χρήματα ....
    • ΟΚ...αυτό αρκεί @mygad ...το πήρες από μαγαζί που ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει xiaomi και πως πρέπει να τα πουλάει στους πελάτες του από θέμα rom :)
    • Όλα τα ελληνικά μαγαζιά κατά πλειονότητα πιστεύω το κάνουν αυτό. Αλλιώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και σε τρώει..
    • Ο/H giannhsmp έγραψε:

Όλα τα ελληνικά μαγαζιά κατά πλειονότητα πιστεύω το κάνουν αυτό. Αλλιώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και σε τρώει..
      Μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά, θα το κάψεις πολλές φορές, ειδικά σε ότι αφορά Κινέζικα κινητά...
      Ήδη έχουμε δύο πολύ μεγάλα Ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα που είναι χειρότερα από Κινέζικα...
      Να σου πουν τα παιδιά που αγόρασαν από εκεί για να έχουν και εγγύηση και υποστήριξη τι τράβηξαν...ή κάνε αναζήτηση στο φόρουμ...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Να σου πουν τα παιδιά που αγόρασαν από εκεί για να έχουν και εγγύηση και υποστήριξη τι τράβηξαν...ή κάνε αναζήτηση στο φόρουμ...
      Το να πουλάς ντομάτες και να μην ξέρεις από κιβώτια ταχυτήτων ειναι λογικό.
      Να πουλας όμως τηλεφωνα και να μην ξέρεις από τηλέφωνα είναι τραγικό.
      Και δε μιλάμε για μικρό μαγαζάκι που είδε ευκαιρία να βγάλει 20-30€. Μιλάμε για κολοσους με τζίρους εκατομυρίων που οι πωλητές τους ειναι τελείως ανεκπαιδευτοι και προσπαθουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Even dead i will fight.
    • Είμαι κάτοχος και εγώ ενός REMI NOTE 4! Μόλις μου έκλεισε από μπαταρία. Θετικότατες εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Γνωρίζετε αν πρέπει να αφήσω την μπαταρία να '' φορτώσει ΄΄ λίγες ώρες;
    • Ο/H giannhsmp έγραψε:

Είμαι κάτοχος και εγώ ενός REMI NOTE 4! Μόλις μου έκλεισε από μπαταρία. Θετικότατες εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Γνωρίζετε αν πρέπει να αφήσω την μπαταρία να '' φορτώσει ΄΄ λίγες ώρες;
      Αφησε το για 1-2 ώρες και στο ενδιάμεσο μην κάνεις καμια προσπάθεια να το ανοίξεις ..
    • Διαφήμιση
    • Την καλησπέρα μου!
      Ώρα να γράψω τις εντυπώσεις μου μετά απο σχεδόν δύο μήνες ευτυχής συμβίωσης με το ΜΙ ΝΟΤΕ4 64g
      Ας αρχίσω από τα θετικά αλλά πρώτα να πω πως επειδή δεν βρήκα καθόλου ελεύθερο χρόνο ακόμη δουλεύω την rom MIUI Global 8.0 που είχε ήδη το κινητό εγκατεστημένη (ναι οι σχετικοί απλά γελάστε :) αλλά έχω να πω ότι δεν με έχει "χαλάσει" πουθενά

Λοιπόν θετικές εντυπώσεις:
      Οθόνη κινητού πραγματικά πάρα πολύ καλή με την φωτεινότητα ακόμη και κάτω από δυνατό ήλιο να είναι άψογη
      Ηχείο κινητού πολύ βολικό στο κάτω μέρος και πολύ δυνατό (ίσως να ήθελα λίγο μπάσο παραπάνω αλλά γούστα είναι) αλλά φοβερή δουλειά
      10 πυρήνες που προφανώς σε κανένα game δεν με πρόδωσαν στιγμή όσο βαριά και να είναι πάντα μπαίνω σε πειρασμό και τα βάζω σε high γραφικά και όλα πάνε ρολόι κανένα παράπονο
      Η θερμοκρασία δεν έχω ιδέα πως ανεβαίνει καθώς όσο και να το ζορίσω με όσες εφαρμογές και παιχνίδια να τρέχουν παράλληλα μένει στην ίδια θερμοκρασία και αν ζοριστεί τέρμα ελάχιστα το νιώθεις
      Η μπαταρία μετά από το sumsung note 4 που ήμουν κάτοχος (εξαιρετικό κινητό) ήμουν πολύ δύσπιστος ως προς τι παραπάνω μπορούσε να μου δώσει και όμως μου έδωσε! Μια μέρα την βγάζεις άνετα με δικιά μου χρήση που είναι συνέχεια sosial media, mail, φωτογραφία-βίντεο και φυσικά το 4g συνέχεια ανοιχτό με φωτεινότητα στην μέση. Ένα παράδειγμα για να δώσω μόνο: Με 21% έκανα μια ώρα δρόμο με λεωφορείο με όσα ανέφερα ανοιχτά συν μουσική με φωτεινότητα στην μέση και όταν γύρισα είχα και 11% εκπληκτικό. Ωστόσο η φόρτιση από 10% εώς 75% την κάνει σε λιγότερο από μία ώρα
      Παραλίγο να το ξεχνούσα! Το δαχτυλικό αποτύπωμα σε λιγότερο από δευτερόλεπτο έχει ξεκλειδώσει το κινητό απίστευτη ανταπόκριση
      2 sim ή κάρτα μνήμης πως θα μπορούσα να μην το αναφέρω απο την στιγμή που μου λύνει τα χέρια;

Πάμε στα αρνητικά κατά την προσωπική μου άποψη:
      Θα ήθελα λίγο καλύτερη κάμερα σίγουρα μπροστινή αλλά και την πίσω χωρίς να σημαίνει πως δεν βγάζει καλές φωτογραφίες. Απλά δεν με ικανοποιεί 100% σε καμιά περίπτωση. Σίγουρα δεν απογοητεύει όμως με δυνατό φλας
      Στα αρνητικά θα βάλω επίσης ότι γρατζουνίζετε πολύ εύκολα. Το ακούμπησα ελάχιστα στον τοίχο καθώς ξάπλωνα και η γωνία του κινητού έχει ένα μικρό σημάδι αυτή την στιγμή

Αυτά παιδιά αν και σίγουρα ξεχνάω κάτι θα το συμπληρώσω αργότερα και ότι θέλετε να ρωτήσετε και μπορώ να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου θα το κάνω με χαρά. Να πω ότι το κινητό το πήρα 220 (αν θυμάμαι καλά) από ελληνικό κατάστημα και εγγύηση 2 χρόνων

Επίσης πρώτη φορά σε "κινέζικη" εταιρία και δηλώνω εντυπωσιασμένος καθώς θα έπρεπε για μια ακόμη φορά να δώσω 500E+ για να φτάσω τις δυνατότητες που μου προσφέρει η συσκευή