Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
-
-
Ελληνικη γλώσσα υπάρχει ααπότην xiaomi στην global developer... Αν το πάρεις με αυτή το ξεκλειδωμα είναι εύκολο...
-
Ο/H ioankara έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ελληνικη γλώσσα υπάρχει ααπότην xiaomi στην global developer... Αν το πάρεις με αυτή το ξεκλειδωμα είναι εύκολο...
Δεν σου κρύβω ότι ακόμη μπερδεμένος είμαι.
Γράφουν:
«Official International Version XIAOMI Redmi 3S Pro 3GB 32GB B20 Band, Greek language, Support OTA update»
Η (Official International) που αναφέρουν είναι η Global Official ; που έχει πλέον και Ελληνικά; ή είναι μια Global Unofficial Rom;
Διαβάζοντας ΕΔΩ νέος στην XIAOMI γράφει ότι η Global έχει παραπάνω γλώσσες από την Stable αλλά δεν περιλαμβάνει την Ελληνική Γλώσσα.
Πλέον η XIAOMI έχει προσθέσει και τα Ελληνικά στην Global ROM ή ΟΧΙ;
Εν κατακλείδι το συγκεκριμένο έχει Official ή Unofficial Rom.
Το (Support OTA update) με οδηγεί στην Global Official ΣΩΣΤΟ ή ΛΑΘΟΣ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη αν σας ζάλισα νέος στον χώρο. -
-
Καλησπέρα
Πριν 3 μερες περελαβα το Redmi 3s international
με το miflash εγκαταστησα την China Dev 6.8.25 (και εκανε ενημερωση και τωρα εχει την MIUI8 6.10.20 BETA)
ξεκλείδωσα τον Bootloader
και το επόμενο βήμα ήταν να περάσω το TWRP
αλλά ....
ενώ με την εντολή adb devices βλέπω τον αριθμο της συσκευής μπαίνοντας σε fastboot (vol - με power)
πληκτρολογω FASTBOOT DEVICES και δεν μου δειχνει τον αριθμό της συσκευής (δειτε εικονα)
οπότε δεν μπορώ να περασω το TWRP από το RECOVERY.img ώστε να φλασάρω την ελληνική ROM
καμια ιδεα για το τι μπορει να έχει στραβώσει??? -
-
Nαι
-
Μπορείς να βρείς 7άρια? ή και 8.1?
-
Ο/H Bodai έγραψε:
Μπορείς να βρείς 7άρια? ή και 8.1?
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
εγω ολη αυτην διαδικασια με 10 την εκανα και δεν με παρουσια κανενα προβλημα το ρεντμι 3σ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες