Μαλιστα, να ρωτησω και κατι αλλο. Επειδη ειναι για τη μανα μου το κινητο, παρατηρησα οτι η developer δεν εχει lite mode. Η ελληνικη stable εχει? Αν οχι, ποια ROM απο αυτες που εχουν ειναι η καλυτερη (πιο σταθερη, με αγγλικα) να περασω και με ποιο τροπο? Ευχαριστω και παλι και συγνωμη αν ξεφευγω off topic.
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
Ο/H giannis_ch έγραψε:
δεν εχει lite mode.
Δεν θυμάμαι κ όλας αν το χει. -
Καλημέρα, είμαι με 6,9,22 βετα
για κάποιο λόγο δεν κάνουν οι drivers
εχω ξεκλειδώσει bootloader με miflash κανονικα και οταν ειναι σε fastboot mode(το κινητο) το βλέπει κανονικά.
οταν είναι ανοιχτο το κινητό και τρέχω το adb devices den βγάζει τιποτα....
να θυμήσω οτι είχα κάνει στο προηγούμενο την ιδια διαδικασία χωρίς πρόβλημα....
τι άλλο να δοκιμάσω?Global V10.2.2.0.MALMIXM -
Ο/H armadoran έγραψε:
τι άλλο να δοκιμάσω?
-
να περάσω την stable
nai to usb είναι ανοιχτο, εχω εγκαταστησει αδβ και mipc αλλα στο manage μου βγάζει την συσκευη με κιτρινινο
και σε καμία φάση δεν έχει γράψει οτι oi drivers μπήκαν σωστάGlobal V10.2.2.0.MALMIXM -
Ο/H armadoran έγραψε:
να περάσω την stable
Για μπες σε twrp και ΄σύνδεσε το και πες μου πως το βλέπει.... -
δεν έχω περάσει ακόμα το twrp είμαι σε αυτό το βήμα
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν έχει συνδεθεί σωστά το κινητό και όλα είναι εντάξει μετά την εντολή adb devices θα δούμε κάτι τέτοιο
Αν δούμε δίπλα στον κωδικό το όνομα device είμαστε εντάξει και μπορούμε να συνεχίσουμε...
Αν δούμε την λέξη Unauthorized δίπλα στον κωδικό σημαίνει ότι δεν έχουμε δώσει άδεια από το κινητό μας..
Δίνουμε τις εντολές με την σειρά
adb kill-server
adb start-server
adb devices και περιμένουμε να δούμε το προηγούμενο μήνυμα "allow usb debugging"--->>always allow και ok.
Αν είναι όλα οκ ξεκινάμε την διαδικασία..
του δίνω adb devices και δεν βλέπει κανένα device- τιποτα- κενόGlobal V10.2.2.0.MALMIXM -
-
με τίποτα
Screenshot by Lightshot
το προηγούμενο το φλάσαρα με την 6,8,18...
τι να πώ? λες να φταίει αυτόGlobal V10.2.2.0.MALMIXM -
το θεμα με τους drivers είναι σύνθετο.
Τάματα κ μετάνοιες, είπαμε ...
Απεγκατασταση mi PC suite κ miflash , εκ νέου εγκατάσταση τους, εγκατάσταση fastboot & adb drivers από xda, επανεκκίνηση το pc, δοκίμασε άλλο καλωδιο, άλλη θύρα, υπολογιστή με 32bit, υπολογιστή με 64 bit....κάνε συνδυασμό των παραπάνω, μαζί με τα τάματα κ τις μετάνοιες κ ο St. Xiaomius βοηθός!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες