Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
Ο/H nightbird έγραψε:
καλησπέρα και απο μένα και συγχαρητήρια για την άψογη προσπάθεια! κατάφερα και έκανα και εγώ εγκατάσταση την ελληνική έκδοση αλλα για κάποιο λόγο μόλις βάζω το πιν της σιμ (4g cosmote) κολάει και μαυρίζει η οθόνη. Χωρίς σιμ δουλεύει μια χαρα...
-
η σιμ είναι καινούρια, την έχω δύο μήνες και στο άλλο μου τηλέφωνο δουλέυει απροβλημάτηστα...
-
τωρα πως μπορώ να περάσω το .ζιπ αρχείο μέσα στο κινητό αν ο υπολογιστής δε βλέπει καν τη συσκευή. Ούτε και με το mipcsuite παίζει γιατί έχει marshmallow
τωρα πως μπορώ να περάσω το .ζιπ αρχείο μέσα στο κινητό αν ο υπολογιστής δε βλέπει καν τη συσκευή. Ούτε και με το mipcsuite παίζει γιατί έχει marshmallow
Το ξεπέρασα και αυτό. Μετονομασία σε jpg. Μεταφορά σαν image και ξανά μετονομασία σε ζιπ και μεταφορά στο σωστό φάκελο. Άντε να δούμε....
αφου περαστεί το recovery.img μετά ακολουθώντας τα επόμενα βήματα δεν μπαίνει στο twrp.... -
-
και από τα 2. Μπαίνει σε ένα άλλο μενού με κάτι κινέζικα.
μετά από δοκιμές συνδυασμών κτλ χωρίς να καταλάβω το πως κατάφερα και είδα το σωστό μενού του TWRP. Από την οθόνη με τα κινέζικα πάτησα στο Recovery, μπήκε κανονικά στο κινητό, στη συνέχεια μπήκα ξανά σε fastboot... επανέλαβα 3-4 φορές τη διαδικασία φορτώνοντας ξανά και ξανά το recovery.img και τελικά μπήκε.
Δεν ξέρω ποιο ήταν το λάθος μου αλλά για όποιον φίλο κολλήσει σε αυτό το βήμα ελπίζω να ξεμπλοκάρει ευκολότερα απο μένα -
Ο/H Pluto TheBullie έγραψε:
και από τα 2. Μπαίνει σε ένα άλλο μενού με κάτι κινέζικα.
Αν πατήσεις το κουμπί κάτω από το Recovery θα σε γυρίσει σε Αγγλικά -
Kκαλημέρα σε όλους.
Mετά από δύο νύχτες χωρίς αποτέλεσμα με την υπερπολύτιμη βοήθεια τoυ xiaomi-miui.gr και ενός μέλους του (δεν ξέρω αν θέλει να τον αναφέρω γι'αυτό δεν ονοματίζω) και τον ευχαριστώ δημόσια που μου επανέφερε το τηλέφωνο, είμαι σήμερα το πρωί με ξεκλείδωτο bootloader και ξεκινάω την διαδικασία του falshαρισματος της Ελληνικής ROM. Η ερώτηση είναι η εξής: Είναι χύμα έτσι η ROM;
Γιατί ενώ την βάλαμε χθες χύμα στο τηλέφωνο σήμερα είναι σε φάκελο; -
-
Δεν είναι χύμα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής ? Έτσι δηλαδή (μην σε μπερδέψει το 7z που βλέπεις, σημαίνει ότι είναι zip αρχείο στην ουσία)
-
Όχι δεν ήταν... Νομίζω τώρα όμως είναι εντάξει.
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες