Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
Κάνε πάλι εγκατάσταση, μπες στο recovery αλλά μετά κάνε reboot to recovery, έχει τύχει άλλη μία φορά αλλά δεν θυμάμαι πως το ξεπεράσαμε
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Προσπάθησε ξανα... θα μπει...
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Έχεις δίκιο.. να μην λέμε τα ίδια... Το χουν κάνει 1000 άτομα και δεν το χουν καταφέρει..
Σε redmi 3 έχει δοκιμαστεί και με flashify... Ψάξε στην αναζήτηση και θα το βρεις.
καμια εφαρμογη ας πουμε..? κατι αλλο να ρουταρω για να την περασω με flasify??
-
Δεν ξέρω τι ρομ έχεις ... οι παλιές είχαν επιλογη΄.. Σου είπα δες τον οδηγό με το flashify...
΄Μην βάζεις λόγια στο στόμα μου που δεν είπα αν θέλεις να είμαστε και αύριο φίλοι...
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν κάνεις εγγραφή το recovery...
Το πρόβλημα είναι ότι στο σβήνει το στοκ για κάποιο λόγο....
@NasDriver θυμάσαι που το χες ξανα πάθει με 3s ?
1 λεπτό υπόθεση ήταν και λίγο τύχη....
Αυτά.... Σου είπα προσπάθησε το για καλό... Αν δεν θέλεις μην ασχολείσαι όπως θα κάνω και εγώ σε λίγο...
Να σαι καλά..
Ανέστη όταν και αν έχεις χρόνο μπες μαζί του και μην το αφήνεις να κάνει επανακκίνηση.. -
ειπαμε εχω oficcial κινεζικη.! γιατι με αυτην ξεκελιδωσα τν bootloader xtes.. εαν θες δειξε μου αυτον τν οδηγο γιατι δεν μπορω να τον βρω...! ευχαριστω
και κατι αλλο.. μπορω να φλασαρω χωρις ρεκοβερυ me to miflash ας πουμε global stable tom.. οπως ειναι και μετα να δοκιμασω παλι να περασω ρεκοβερυ..?? -
Ο/H ALXIOA έγραψε:
ειπαμε εχω oficcial κινεζικη.!
Πρόσεχε.... μην κατεβάζεις αρχεία ρομ κ recovery δεν είναι για το δικό σου..
Redmi 3: Flash την Ελληνική ROM με το Flashify -
Εδώ είναι ο οδηγός με το flasify, εσύ θα πρέπει να βάλεις τα αρχείa του Redmi 3S φυσικά
Redmi 3: Flash την Ελληνική ROM με το Flashify -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H ALXIOA έγραψε:
ειπαμε εχω oficcial κινεζικη.!
Redmi 3: Flash την Ελληνική ROM με το Flashify
Παρεμπιπτόντως εμείς που καταφέραμε (με βοήθεια, μην νομίζεις...) και περάσαμε την Ελληνική ROM, τι κάνουμε εκείνο το αρχείο που έχουμε χύμα στη συσκευή; Το αφήνουμε μέσα, χρειάζεται; Μπορούμε να το διαγράψουμε με ασφάλεια; Όχι τίποτα άλλο γιατί είμαι και ψυχαναγκαστικός
!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Εδώ είναι ο οδηγός με το flasify, εσύ θα πρέπει να βάλεις τα αρχείa του Redmi 3S φυσικά
Redmi 3: Flash την Ελληνική ROM με το Flashify
αυτη η ρομ που κατεβαζω ειναι global stable..??
xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_V8_GTV-6.9.29.zip -
Αυτή η ρομ είναι για την συσκευή Ido
Εσύ έχεις την συσκευή Land
Από εδώ θα κατεβάσεις για το δικό σου Xiaomi RedMi 3S (Land)
Όπου Stable, η ελληνική stable
Όπου GTV, η ελληνική developer και με δικαιώματα root access
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες