Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
-
Ο/H silverpalm έγραψε:
ξαναέκανα τα βήματα κ με έβγαλε τελικά στην twrp. προφανώς αυτη με τα κινέζικα ήταν μια άλλη recovery εφαρμογή των κινέζων (λέω κ γω καμιά μλκ). είμαι στην αναμονή του reboot με την ελληνική ρομ περασμένη...
Πιστεύω έκανες wipe cache, art dalvik cache και data έτσι ; Και δεν "πήδηξες" τα βήματα !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τα κατάφερα παιδιά! είμαι με την ελληνική stable πια! σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H silverpalm έγραψε:
ξαναέκανα τα βήματα κ με έβγαλε τελικά στην twrp. προφανώς αυτη με τα κινέζικα ήταν μια άλλη recovery εφαρμογή των κινέζων (λέω κ γω καμιά μλκ). είμαι στην αναμονή του reboot με την ελληνική ρομ περασμένη...
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H silverpalm έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H silverpalm έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άψογος !!
και μιας που φτάσαμε εδώ πλέον...
α)για τις αναβαθμίσεις τις ελληνικής stable απλά τις βάζω χύμα στο κντ κ χρησιμοποιώ τον updater. η πάω πάλι με twrp?
b)ξανακλειδώνω ή αφήνω ξεκλείδωτο τον bootloader? αν δεν τον κλειδώνω υπάρχει κανένα ρίσκο να πάθω ζημιά εφόσον κατεβάζω μόνο από δω? αν τον κλειδώνω πώς το κάνω? -
1) twrp
2) o bootloader είναι "ακακος" πλέον!!
Takis, να βρασω τις παραθέσεις σου...δεν γίνεσαι πιο γλυκούλης έτσι, πάρτο απόφαση, έχεις φτάσει στο top-γλυκουλης!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ελληνικη γλώσσα υπάρχει ααπότην xiaomi στην global developer... Αν το πάρεις με αυτή το ξεκλειδωμα είναι εύκολο...
-
Ο/H tasospap1986 έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ελληνικη γλώσσα υπάρχει ααπότην xiaomi στην global developer... Αν το πάρεις με αυτή το ξεκλειδωμα είναι εύκολο...
Ας σου έρθει με το καλό και εδώ είμαστε !
Ακολούθησα τον οδηγό και όλα σούπερ! Σ ευχαριστώ πολύ!
-
μαζι με την εγκατάσταση της ελληνικής stable μπήκε ένα app "miui-hellas". όταν το ανοιξα άρχισαν σχεδόν αμέσως pop ups με malicious προγράμματα και που μου έλεγαν ότι κ καλά το κντ έχει ιό κ με προέτρεπαν να εγκαταστήσω λέει δήθεν την τελευταία ελληνική ρομ. ήταν απαυτα που δεν ξεκολλανε απτην οθόνη παρά μόνο αν κλείσεις το πρόγραμμα. Περιττό να πω ότι έβγαλα το app αμέσως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες