Χαχαχαχα SwiftKey έχω από το playstore, 160 χαρακτήρες στα ελληνικά δεν έχω... Έχω την miui 8 global 6.11.3|beta και όχι τη δικη μας την ελληνική...
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
Πόσους χαρακτήρες έχεις δηλαδή??
Έχεις κατεβάσει την ελληνική γλώσσα κ δεν έχει 160 χαρακτήρες? ?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Εκεί που με τα ελληνικά έχω 20περιπου χαρακτήρες ακόμα, στα αγγλικά έχω 70... Ναι κατέβασα το ελληνικό πακέτο. Δεν είχε πριν ελληνικά.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
τι θετε μωρέ???
Swiftkey απο το play store.
Αυτό δε θετε???
Μία πορτοκαλάδα από πορτοκάλι !
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
@tasospap1986 μπορείς να μετρήσεις ακριβώς πόσους χαρακτήρες έχεις στα Ελληνικά, γιατί εγώ έχω αρκετούς παραπάνω από τους 160 και αναρωτιομουν μήπως έχω βουτήξει μερικούς απ αυτούς που λείπουν από σένα ? ! ? ! ? !Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χαχαχαχα Χαχαχαχα Εεε είσαι απίστευτος!!! Λοιπόν εχω 70 χαρακτήρες. Αν έχεις την καλοσύνη μου δίνεις πίσω τους χαρακτήρες που μου πήρες;;;
-
Αντε, Θα σου δώσω, 35 μόνο όμως, τους άλλους 35 θα τους κρατήσω γιατί εχω βολευτεί πολύ με την πληθωρα έξτρα ελεύθερων χαρακτήρων. . .Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Αντε, Θα σου δώσω, 35 μόνο όμως, γιατί εχω βολευτεί πολύ με την πληθωρα έξτρα ελεύθερων χαρακτήρων. . .
Εσύ έχεις περασει το πατσακι για 160 με κεφαλαία; Μπορώ να το περάσω εγώ χωρίς να έχω την ελληνική λες;
-
Το πατσάκι για να χω 160 χαρακτήρες στην Ελληνική? ?
Δεν το χρησιμοποίησα ποτέ για δυο λόγους:
1) μου τη δίνει να πρέπει να πατάω 2 φορές το βελάκι για να γυρίσω σε κεφαλαία για να ενεργοποιηθεί το πατσάκι κ
2) αφού στο SwiftKey έχω 160 (δικους μου) + 70 (δικους σου) = 230 χαρακτηρεςΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κάποια λύση τελικά έχεις κατά νου να δοκιμάσω;;; Greeklish δεν γούσταρω με την καμία...
-
google keyboard-->συνθετες ρυθμίσεις-->μόνο απλοί χαρακτήρες????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γιατί όχι! Θα το δοκιμάσω...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες