Πάλι το ίδιο κάνει δεν καταλαβαίνω γιατί
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
Ο/H zk750 έγραψε:
Μετα δωσε το fastboot reboot πατα το volume up και μετα το enter στο pc.
Μην αφήσεις το volume πριν μπεις στο twrpYou may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H zk750 έγραψε:
Μην αφήσεις το volume πριν μπεις στο twrp
Τώρα είδα ότι η οθόνη είναι ίδια με αυτή του οδηγού Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land), την ονομάζει download mode. Εγώ δεν πατάω όμως και τα 2 ταυτόχρονα, τώρα γιατί μπαίνει εκεί.....
Μήπως έχω καμιά περίεργη έκδοση; -
Ο/H zk750 έγραψε:
Πάλι το ίδιο, εμφανίζει την οθόνη που έχω στο πιο πάνω post, δεν μπαίνει στο twrp, σα να μην υπάρχει.
Κλείνεις την συσκευή.
Με volume up & power μπαίνεις στο κινέζικο recovery με τα χρυσά μενού.
Επιλέγεις το fastboot
Δίνεις την εντολή για εγκατάσταση του TWRP
Δίνεις την εντολή για reboot recovery. -
Οι εντολές πάλι μέσω command prompt έτσι δεν είναι;
-
-
Όταν λοιπόν δίνω την τελευταία εντολή fastboot boot recovery.img στο cmd, ενώ έχω εγκαταστήσει το recovery, δεν μπαίνει στο twrp αλλά μπουτάρει στο android...
-
μπες χειροκίνητα.
κλείσε.
volume + & power.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
fastboot flash recovery revovery.img καντο χ2 και μετα δωσε fastboot boot recovery.img
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H venioni έγραψε:
fastboot flash recovery revovery.img καντο χ2 και μετα δωσε fastboot boot recovery.img
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Ο/H zk750 έγραψε:
Όταν λοιπόν δίνω την τελευταία εντολή fastboot boot recovery.img στο cmd, ενώ έχω εγκαταστήσει το recovery, δεν μπαίνει στο twrp αλλά μπουτάρει στο android...
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H zk750 έγραψε:
Ο/H venioni έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες