Διαφήμιση

Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)

• Οδηγός
    • Σημαντικό
    • Redmi 3S
    • MIUI

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Χαχαχαχα..... Ο Τακούλης φοβάται μην τον παρασύρω.....
      Θα πάρω την κουρτίνα 1.. του Λαρισαίου... χαχαχα

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Χαχαχαχα..... Ο Τακούλης φοβάται μην τον παρασύρω.....
      Θα πάρω την κουρτίνα 1.. του Λαρισαίου... χαχαχα

Εσύ θα μετανιώσεις χεχεχε :)

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • συγγνώμη ρε παιδιά γτ μπερδεύομαι. ποια είναι η τελευταία ελληνική stable για το 3s? εγώ έβαλα πρόσφατα την 8.0.10.0 θεωρώντας ότι είναι η τελευταία χρησιμοποιώντας αυτό το link [Ενημέρωση 20/11/2016] H νέα λίστα με τις STABLE V8.0.X.0 ROMs είναι διαθέσιμη για λήψη !

μήπως όμως το λινκ δεν ανανεώνεται κ έχω μείνει πίσω?
    • Διαφήμιση
    • καλησπέρα και από εμένα,
      πριν λίγες μέρες παρέλαβα το δικό μου redmi 3s. Μόλις το άνοιξα είδα οτι δεν είχε Ελληνικό μενού.
      έψαξα και βρήκα το φόρουμ αυτό και έκανα τις διαδικασίες ξεκλειδώματος κλπ.
      εχθές το βράδυ μου ήρθε και το sms ξεκλειδώματος και ξεκίνησα να κάνω αυτά που λέει ο οδηγός ξεκλειδώματος του bootloader για να περάσω την ελληνική ρομ (Ξεκλείδωμα του Bootloader.)
      Κατέβασα λοιπόν την developer rom της Κίνας(πρώτο βήμα στον οδηγό), έκανα την αναβάθμιση της MIUI και μετά άνοιξε το τηλέφωνο με ελληνικό μενού και χωρίς να έχω περάσει την ελληνική ρομ.
      και τώρα η απορία :
      τι παραπάνω προσφέρει η ελληνική ρομ. Την βάζουμε μόνο για τα ελληνικά η περιέχει και άλλα πράγματα ?
      ευχαριστώ
      Καλή συνέχεια
      Στις φωτο σας δείχνω τι είχε πριν την αναβάθμιση και τι έχει τώρα
    • καθώς φλάσαρα την τελευταία stable στο 3s μου μέσω twrp μου έβγαλε στην τελευταία γραμμή "unable to mount storage" με κόκκινα γράμματα. Να ανησυχήσω?
    • έλα το σιγουράκι, πάτα το λινκ:

FORMAT DATA
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• εγώ εννοώ redmi 3s. είναι σχετικό αυτό που έστειλες?

=============== Δεκ 13th 2016, 11:57pm ===============
      στο about phone φαίνεται να έχει εγκατασταθεί μια χαρά η νέα ρομ κ το κντ δείχνει μια χαρά για την ώρα. απλά ρωτάω για το error message στο twrp μήπως έχει καμιά σημασία
    • Διαφήμιση
    • Ο/H vaasvrou έγραψε:

τι παραπάνω προσφέρει η ελληνική ρομ. Την βάζουμε μόνο για τα ελληνικά η περιέχει και άλλα πράγματα ?
      Βασικά η ελληνική έχει αρκετά προτερήματα από τις ξένες.
      Λόγο του ότι στοχεύει στο κοινό της Ελλάδας ως πρότυπο, είναι πιο ελαφριά από τις επίσημες. Αυτό κάνει τά κινητά μας να τρέχουν πιο καλά από ότι με τις άλλες ρομ. Ακόμη και το Antutu Benchmark που δεν είναι κάτι παρά ένα πρόγραμμα, βρίσκει αυτή τη διαφορά και προσθέτει άλλες 10 - 20 000 στις επιδόσεις του κινητού, που είναι μεγάλο νούμερο αν αναλογιστείς ότι είναι το ίδιο κινητό.

Δεύτερο και πολύ σημαντικό είναι το φόρουμ. Τώρα που είσαι με την ελληνική ρομ, μπορείς να μιλήσεις για κάποιο πρόβλημα σου και να έχεις άλλος 100-300-1000 (αναλόγως κινητού) που να κρατούν το ίδιο κινητό με εσένα, να έχουν την ίδια ρομ με εσένα και να δεις κατά πόσο ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεις είναι πρόβλημα κινητού ή ρομ, και πως ξεπεράστηκε. Στην ουσία έχεις το λεγόμενο support.

Τρίτο και επίσης πολύ σημαντικό είναι το recovery που σου προσθέτει η ελληνική ρομ, το TWRP. Ένα σύγχρονο recovery που σου επιτρέπει να περνάς όποια κάστομ ρομ θες, όπως την ελληνική, να μπορείς να κάνεις ελέυθερα τα wipes που χρειάζεσαι, να μπορείς να κάνεις nandroid backup (μεγάλη μαγκιά αυτό !!) και γενικά να σώζει το κινητό σου στις δύσκολες στιγμές που θα το χρειαστείς (μακάρι να μην).

Τέταρτό τα πολλά μικρά μικρά που σου προσθέτει όπως το Dolby Atmos, το mod για τα 160 γράμματα σε μήνυμα, το number fixer και άλλα πολλά πολλά μικρά που κάνουν τη διαφορά.

Γενικά όπως καταλαμβαίνεις η ελληνική ρομ δεν έχει να κάνει καθόλου με τα ελληνικά. Αυτός είναι και ο λόγος που μέσα της υπάρχουν άλλες 20 γλώσσες (δεν τις μέτρησα αλλά φαίνονται πολλές). Και δεν είναι καθόλου τυχαίο πως αυτή την ρομ την κατεβάζουν και πολλοί ξένοι και όχι κατ`ανάγκην Έλληνες. Είναι γενικά μια αξιόλογη δουλειά που γίνεται από κάποια άτομα και τους χιλιοευχαριστούμε για τη συνέπεια τους και την καλή δουλειά που παραδίδουν σε εμάς κάθε !!!!! βδομάδα αλλά και το καθημερινό support.
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
      Μου έλυσες όλες τις απορίες.
      Καλή συνέχεια

=============== Δεκ 14th 2016, 7:36pm ===============
      Καλησπέρα ξανά :)
      Είπα να ξεκινήσω να περάσω την Ελληνική ρομ.
      Ξεκλείδωσα το bootloader
      Κατέβασα ότι χρειάζεται , (ρομ κατεβασα αυτή : xiaomi-miui-hellas-6.0_land_XTRVbeta1_Stable_V8.1.4.0)
      εγκατέστησα το mipcsuite, έκανα τις ρυθμίσεις στο τηλέφωνο (Settings (Ρυθμίσεις) => Additional Settings (Πρόσθετες ρυθμίσεις) => Developer options (Επιλ. για προγραμματιστές) και να ενεργοποιήσουμε το USB Debugging (Εντοπισμός σφαλμάτων USB))
      αλλά στην εντολή adb devices δεν εμφανίζει την συσκευή
      μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τι να κάνω ?
      στο τηλέφωνο δεν μου βγάζει κανένα μήνυμα για να πατήσω always allow (Προσοχή εδώ.. στο κινητό πολύ πιθανόν να βγει ένα μήνυμα για την σύνδεση με τον υπολογιστή
      Εμείς θα κάνουμε κλικ στο always allow.)

ευχαριστώ

• καλησπερα παιδες, σημερα παρελαβα ενα redmi 3s 16gb και εκανα ολη την διαδηκασια για να περασω την ελληνικη ΡΟΜ ολα καλα (αλλωστε το εχω κανει σε 4-5 τηλ ως τωρα) αλλα οταν τελειωσε το install της ΡΟΜ πατησα reboot system αλλα το κιν δεν εκανε reboot ποτε! το αποτελεσμα ηταν να μην ανηγει το κιν. Οταν παταω το power για 5-6 sec απλα βγαζει για μισο sec το MI logo και αμεσως σβηνει. Το μονο που με αφινει να κανω ειναι να μπω σε fastboot mode αλλα το adb πλεον δε με "βλεπει".
      Τα φωτα σας παρακαλω!
    • Μπες με το mi unlock κ ξεκλειδωσε τόν bootloader..

@vaasvrou ανακαλεσε τις αδειες usb debugging κάτω από το usb debugging στις επιλογές για προγραμματιστές κ δες στον υπολογιστή αν σου βγάλει κανά μήνυμα να πατήσεις οκ.

Πως το δείχνει στο device manager??
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Ο/H Rolistas έγραψε:

Τα φωτα σας παρακαλω!
      Δες αρχικά πως το βλεπει σε fastboot mode..
      Κάνε έλεγχο bootloader εννοείται και ξεκλείδωσε τον αν κλείδωσε.