Δεν ξέρω τι έχεις αλλά εδω και καιρό έβαλα την 9.5 global και ξεμπερδέψα με φλασαρίσματα και σκοτούρες . Δεν σπάει δεν χαλάει . Αρνητικά ίσως ο βοηθός που δεν φεύγει και οτι τα εικονίδια πάνε το πολύ 4 Χ 4 και έτσι δημιουργούνται πολλές επιφάνειες . Μπαταρία αξιοπιστία ταχύτητα φουλ σε βαθμό που αδιαφορώ υπερπλήρως για την 10Ο/H Stan_D έγραψε:
Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
Ο/H Anritsu έγραψε:
Ο/H Stan_D έγραψε:
Το μόνο θέμα είναι ότι ακούγεσαι χαμηλόφωνα στον συνομιλητή σου, υπάρχουν φορές που πρέπει να φωνάξεις για να σε ακούσουν. Είναι στην συσκευή μου μόνο ή υπάρχει σαν θέμα στο 3s? -
Ο/H intheend έγραψε:
Ο/H Anritsu έγραψε:
-
Χρειάζομαι Ελληνική έκδοση, και να δουλεύει το δαχτυλικό αποτύπωμα. Αν δεν έχει αναφερθεί από άλλους για τον ήχο κλήσης, υπάρχει περίπτωση να φταίει και το μικρόφωνο. Θα χρησιμοποιείτα η συσκευή πλέον για βοηθητική στο σπίτι, οπότε θέλω να είναι στα Ελληνικά για να καταλαβαίνουν όλοι.
-
-
Καλημέρα. Τσέκαρε μήπως έχει κλειδώσει ο bootloader. Στο παρελθόν το είδαμε κι αυτό... (custom rom gtv με κλειδωμένο Bootloader)
-
ξεκλειδωτος . το ελεγξα πριν κανω οτιδηποτε
-
Ξανά πέρνα το TWRP
Κάνε reboot recovery
Στο μαμά recovery (αυτό με τα χρυσά γράμματα) πάτα στο recovery
Λογικά θα μπει TWRP -
το εχω δοκιμασει και αυτο . και μεσω fastboot rebbot recovery τιποτα , φορτώνει κανονικα την ρομ που εχω
-
Πέρνα το ξανά και μπες με τα κουμπιά volume up & power
-
το εκανα δυο τρεις φορες ,δοκιμασα και διαφορετικες εκδοσεις twrp τιποτα
-
fastboot > install TWRP
reboot με τα κουμπιά volume up & power να μπεις στο χρυσό recovery
επιλέγεις ξανά fastboot (bootloader)
ξανά install TWRP
ξανά reboot με τα κουμπιά volume up & power
αν μπει στο χρυσό επιλέγεις τώρα το recovery
-