Flash την Ελληνική ROM στο RedMi 3s(land)
- Οδηγός
- Σημαντικό
- Redmi 3S
- MIUI
-
-
-
-
Σε τι Windows είσαι;
Μπήκες σε Test mode;
Χρησιμοποιείς USB 2 port; -
windows 7 .
σε τεστ mode ,πως μπαίνω ?
usb 2 είναι ολες οι θυρες μου -
-
δε θελει με τιποτα ακολουθησα τον οδηγο
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
.
ετρεξα xdi και ολά πηγαν οπως τα περιγραφετε στον οδηγο . πατησα 1 . εφυγαν οι υπογραφες ,εκανα ριμπουτ πατησα 3 .εγκατασταθηκαν ολα τα σκριπτς ξαναεκανα ριμπουτ και τελος μπηκα σε fastboot . στις εικονες πιο κατω φαινεται να εχει αναγνωριστει το τηλεφωνο . αλλα οταν εκανα τον ελεγχο που γραφετε στον οδηγο μου βγαζει την μαυρη εικονα . οταν μπαινω στον loader της μαμας προσπαθει να εγκαταστησει usb mtp αλλα παλι δεν μπορει. -
Στην καταγραφή 3 δείχνει ότι έχει μπει σε fastboot mode, λογικά την ίδια ώρα εσύ θα πρέπει να βλέπεις τον mitu που επισκευάζει το android
-
- Σε fastboot μπαίνει κανονικά και βλέπω και τον μάστορα . Πάω να περάσω twrp και ενώ μου δείχνει ότι το περνάει και γράφει successful κάνω reboot απλά φορτώνει την ρομ που έχω περασμένη .ακολούθησα και τα βήματα που μου περιγραφές πιο πάνω στο ποστ 756 ,δεν θελει
- Σε fastboot μπαίνει κανονικά και βλέπω και τον μάστορα . Πάω να περάσω twrp και ενώ μου δείχνει ότι το περνάει και γράφει successful κάνω reboot απλά φορτώνει την ρομ που έχω περασμένη .ακολούθησα και τα βήματα που μου περιγραφές πιο πάνω στο ποστ 756 ,δεν θελει
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
fastboot > install TWRP
reboot με τα κουμπιά volume up & power να μπεις στο χρυσό recovery
επιλέγεις ξανά fastboot (bootloader)
ξανά install TWRP
ξανά reboot με τα κουμπιά volume up & power
αν μπει στο χρυσό επιλέγεις τώρα το recovery
-
powerμε τη σειρα τα βηματα .
στο τριτο βημα δοκίμασα να κανω φαστμπουτ μπουτλοαντερ και με εντολη fastboot και με (power) + (-) και απο το χρυσο μενου .οταν παταω
fastboot απο το χρυσο μενου ή με εντολη απο fastboot το κινητο μπανει στην εγκατεστημενη ρομ . ΜΟΝΟ με (power) + (-) μπαινει σε fastboot -
Για να μπεις στο twrp:
reboot με τα κουμπιά volume up & power
ή fastboot reboot με πατημένο το volume up
Λάθος το κάνεις...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες