Το πρόβλημα το είχες και με την Ελληνική GTV ή δεν την έχεις δοκιμάσει?Ο/H sbullakis έγραψε:
Official global τώρα

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο πρόβλημα το είχες και με την Ελληνική GTV ή δεν την έχεις δοκιμάσει?Ο/H sbullakis έγραψε:
Official global τώρα
Τι να πω? Ίσως κάποια στιγμή να δοκίμαζες και με Ελληνική να δεις πως θα συμπεριφερόταν?Ο/H sbullakis έγραψε:
Μου το έκανε με την multilanguage που είχε όταν ήρθε που ήταν και λογος που πηγα σε official..από τη άλλη δεν μου φένεται για hardware issue..ελληνική δεν έχω βάλει
Νόμιζα ότι ήδη είχες την Miui V8...Ο/H sbullakis έγραψε:
Νομίζω ότι δεν έχει νοημα δύο ρομ αλλαξα και δεν διορθώθηκε...αυτό που παίζει να κάνω είναι να βαλω την miui 8
Ναι, θα έπρεπε εφ'όσον είναι official η ρομ. Ίσως να έχεις απενεργοποιήσει την αυτόματη ενημέρωση... (αναβάθμιση-->πατάς πάνω δεξιά τις 3 τελίτσες και επιλέγεις Ρυθμίσεις Ενημέρωσης->Αυτόματη Ενημέρωση)Ο/H sbullakis έγραψε:
@caeser δεν μου έχει βγάλει αναβάθμιση σε MIUI 8 ακόμα δεν έπρεπε??..είμαι ακομα στην 7.5.9 official global...