Αφού βάλουμε λοιπόν το κινητό μας σε λειτουργία fastboot (“adbreboot bootloader” ή Power και Volume Down), ανοίγουμε ένα παράθυρο εντολών δικαιώματα διαχειριστή, πληκτρολογούμε την εντολή “edl.cmd” και πατάμε enter.
C:\Users\anton>edl.cmd
'edl.cmd' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.
Καλημερα τι ακριβως θελεις να κανεις και για ποιο λογο να το βαλεις σε edl απο οτι ειδα παραπανω στα σχολια και τις φοτο που εβαλες τη συκευη σου την βλεπει σε fastboot
πρωτον σε παλίοτερες συσκευες αν εκανες wipe οπως λες πρωτα και μετα εγκατασταση την xtrv, την ωρα της εγκαταστασης αν σε πεταξε στα μισα και ξαναμπηκε σε recovery, απλα ξαναπερνας το ζιπ της ρομ καπακι
ξανα απο πανω με install για να μπορεσει να δημηουργησει τα partition και να ολοκληρωσει την εγκατάσταση τις ρομ..!!
δευτερον αν δεν βλεπει το ζιπ αρχειο της ρομ στο twrp κανεις ενα format data και reboot to recovery , κανεις μεταφορα το ζιπ αρχειο της ρομ ξανα στη συσκευη και την περνας!!!
και κανεις χειροκινητη ενημερωση των οδηγών με την σειρα , ενημερωση , απο τον υπολογιστη, mtp usb device και θα μπορεις να μεταφερεις την ρομ στο τηλ σου
Καλημέρα, ευχαριστώ για την βοήθεια, το μόνο που θέλω είναι να βάλω μία ROM να δουλέψω το τηλέφωνο.
το πρόβλημα είναι οτι ένώ έχω βάλει το αρχείο της ROM μέσα το βλέπει μάλλον σαν φάκελο και όχι IMAGE οπότε μόλις το επιλέξω απλά ανοίγει το φάκελο με τα αρχεία παρακάτω.
Επίσης όταν είμαι σε TWRP και το κινητό συνδεμένο στο PC το βλέπει σαν Portable device - Redmi 3s. (εχω κάνει το MTP-USB DEVICE)
Στον explorer των Windows το βλέπει όπως στην φωτο
εδω στις φοτο εχεις αποσυμπιεση την ρομ σου σε φακελο βλεπω και εχεις κατεβασει και την fastboot rom δεν μπορεις να την περασεις απο twrp μονο recovery rom με twrp αν θες να περασεις φαστβοοτ ρομ
Επίσης όταν είμαι σε TWRP και το κινητό συνδεμένο στο PC το βλέπει σαν Portable device - Redmi 3s. (εχω κάνει το MTP-USB DEVICE)
Στον explorer των Windows το βλέπει όπως στην φωτο
εδω στις φοτο εχεις αποσυμπιεση την ρομ σου σε φακελο βλεπω και εχεις κατεβασει και την fastboot rom δεν μπορεις να την περασεις απο twrp μονο recovery rom με twrp αν θες να περασεις φαστβοοτ ρομ
ακολουθα αυτο το βιντεο
έκανα όλο τον οδηγό μεχρι το 9:22 όλα καλά , μόλις πατάω flash παίρνω αυτό το error....
Οκ τα κατάφερα τελικά απλά είναι στο Mi acc της συζήγου. Ξέρει κάποιος πως μπορούμε να ''βγάλουμε '' την συσκευη απο το ένα account και να το πάμε σε κάποιο άλλο??