Δυστυχώς το fastboot δεν επιστρέφει τίποτα . Θέλω να πιστευώ πως είναι θέμα καλωδίου μια και χρησιμοποιήσα ένα πλακέ απο power bank που βρήκα ευκαιρο στο γραφείο . Περιέργο όμως μια και αυτό micro usb είναι . Θα χρησιμοποιήσω το δικό του και θα επανέλθω .
Έχω ήδη πάει από 7.5 σε 8 . Θα το τσεκάρω άλλη μια μήπως ξεκλείδωσε
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Δυστυχώς το fastboot δεν επιστρέφει τίποτα . Θέλω να πιστευώ πως είναι θέμα καλωδίου μια και χρησιμοποιήσα ένα πλακέ απο power bank που βρήκα ευκαιρο στο γραφείο . Περιέργο όμως μια και αυτό micro usb είναι . Θα χρησιμοποιήσω το δικό του και θα επανέλθω .
βρήκα καλώδιο και είμαι unlocked status false δηλαδή κλειδαμπαρωμένο . Οπως είπα και πιο πάνω είχα αιτηθεί unlock και είχα λάβει κωδικό που κάπου στην σελίδα του miunlock εισήγαγα. Τώρα πως συνεχίζω για ελληνική ρομ ?
Ωραία , κατεβάζω λοιπόν απο εδώ en.miui.com/download-303.html#453 την δευτερη κάτω . Την περνάω στο κινητό κάπου , και με τον updater την περνάω στο κινητό . Και αν όλα πάνε καλά θα έχω την global . Πως ξέρω μετα πως εχω το ΟΚ απο την xiaomi να ξεκλειδώσω τον bootloader ? Αυτο το σημείο δεν το έχω πολυκατάλαβει .
και πάλι ευχαριστώ και συγνώμη γιατι φαντάζομαι πως τα έχετε ξαναπει αυτά αλλά με τόσους οδηγούς εχω μπερδευτεί αρκετά .