δεν γινεται τιποτα..μολις μπαινει παταω π.χ. download και κατυεθειαν φευγει...
μπηκα για λιγο fastboot, εκανα fastboot devices, fastboot reboot και μου εβγαλε για το καλωδιο(που το ειχα βαλει ηδη) και απο κατω ελεγε mi.pcsuite.com..και μετα παλι bootloop
Άντε εσείς να με βοηθήσετε;;; Θα γράψουμε 15 μηνύματα για να δείτε πρώτα τι έχω κάνει και τι όχι.... Ενώ εάν απλά είχες γράψει από την αρχή τι εχεις κάνει θα ήταν ποιο εύκολο να βοηθήσουμε.... Τι ρομ φοράς;;; Έχεις ξεκλειδώσει εσύ bootloader;;; Το πήρες έτσι από άλλον;;; Από μαγαζί;;; Δώσε ένα screenshot απο το about phone(εάν έμπαινε στο λειτουργικό), εχεις twrp;; ποιο twrp;;; Έχεις κρατημένο backup;;; Πως θα βοηθήσουμε δλδ;;;; Σου λέω δεν παίρνει μπροστά το αμάξι κι εσύ είσαι μηχανικός αυτοκίνητων και είσαι 500 χιλιόμετρα μακριά.....Τι μπορείς να κάνεις;;;;(αποτυχημένο παράδειγμα αλλά το έγραψα ήδη δεν γράφω άλλο)........
σ.σ. προσωπικά πιστεύω έχει κλειδωμένο bl με unofficial ρομ αλλά δεν είναι λογικό να κάνει bootloop σε fastboot...Οπότε σκούρα τα πράγματα.... Σε προετοιμάζω... Μην ξενερώνεις ένα κομμάτι αλουμίνιο είναι....
ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
εχει official global stable8.1.1.0 που πηρε πριν 1 βδομαδα περιπου..κλειδωμενο bootloader..απο geekbuying το πηρα...screenshot δεν εχω αφου το κινητρο ειναι σε bootloop..οχι δεν εχει twrp..oxi δεν εχω backup αλλα δεν ειχε και πολλα μεσα..