Διαφήμιση

Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land)

• Οδηγός
    • Redmi 3S
    • Παίδες βοήθεια. Έχω Win 10 - 64. Πέρασα και το Test Mode.
      Προσπαθώ να περάσω τους drivers στο redmi 3s κια μου βγάζει τα παρακάτω.
      Όταν είναι ανοιχτό στη Διαχείριση Συσκευών μου το βγάζει στις Φορητές Συσκεύες ως Redmi 3s
      Όταν του ενεργοποιώ το USB Debugging μου το βγάζει Android Phone - Android Composite ABD Interface και επιπλέον το από πάνω.
      Όταν είναι σε fastboot μου βγάζει Android Phone - Android Bootloader Interface.
      Κάνω κάτι λάθος; Γιατί δεν μου το εμφανίζει στα Ports;
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • @Sakoumidis
      Μια χαρά το βλέπει το PC
      Τι θέλεις να κάνεις;
      Στα ports θα το δει,αν το βάλεις σε edl :)
      You may think you can fly - but you better not try
    • Το κινητό έχει πάνω MIUI Global 8.0 - Stable - 8.0.3.0. {MALMIDG}

Θέλω να του περάσω China Developer για να του ξεκλειδώσω bootloader και μετά την δικιά μας. Σωστά δεν το πάω;
      Ο ιδανικός χρόνος για να αρχίσει η διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός παιδιού είναι εκατό χρόνια πριν τη γέννησή του.
      Είπε ο William Ralph Inge.

Κάθε κέρδος είναι μια αδικία σε κάποιον και οι κρίσεις γεννάνε Κροίσους.
      Είπε ο Αριστοτέλης Ωνάσης.
    • Διαφήμιση
    • @Sakoumidis
      Και με την stable ξεκλειδώνει που έχεις. Έτσι ξεκλείδωσα εγώ τις μικρής. Στην αρχή δεν μπόρεσα μετά χρησιμοποίησα το find devices και ξεκλείδωσε.
    • Γεια σας! Πήγα να περάσω την global stable στο 3x και έκανα κανονικά την διαδικασία μέχρι το φλασάρισμα. Εκεί όμως μου έβγαλε σφάλμα οτι δεν υπάρχει το dummy.bin . Μετονόμασα το αρχείο dummy.img σε dummy.bin και πήγα να ξανακάνω την διαδικασία επιτόπου. Όμως μου έβγαζε μετά σφάλμα οτι δεν λήφθηκε το hello message (κάτι τέτοιο).
      Τώρα, προσπαθώ να ξαναμπώ σε download mode τόσο από την recovery όσο και με fastboot αλλά δεν μπαίνει, κάνει επανεκκίνηση. Άμα το αφήσω να τρέξει με πάει σε μια οθόνη που μου ζητάει έναν κωδικό για να μπει στο android, αλλά δεν τον γνωρίζω..
      Τι μπορώ να κάνω από εδώ και πέρα;
      Ευχαριστώ!
    • Ο/H akostas έγραψε:

πάτα 1234 ή 0000 .... :P
      Με παρατεταμένα το Power και αμέσως το vol + δεν σε βάζει στο Κινέζικο μενού;

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H akostas έγραψε:

πάτα 1234 ή 0000 .... :P
      Με παρατεταμένα το Power και αμέσως το vol + δεν σε βάζει στο Κινέζικο μενού;

Τα δοκίμασα αυτά.. Πλέον μου λέει
      Προσοχή : η συσκευή σας θα καταργηθεί μετά από 6 αποτυχημένες προσπάθειες ξεκλειδωματος..
      Δεν κατάλαβα τι ακριβώς σημαίνει αυτό.. Θα είναι τελείως άχρηστη μετά;
      Επίσης, ξεκλείδωσα bootloader αλλά δεν μπορώ να κάνω τα πρώτα βήματα με το usbdebuging από τον οδηγό για να περάσω την ελληνική ρομ, αφού δεν μπορώ να μπω μέσα στο λειτουργικό..

Edited..
      Με τον συνδυασμό πλήκτρων που λες μπαίνω σε ένα μενού με κινέζικα και εκεί έχει να επιλέξω fastboot, recovery, download και τα υπόλοιπα κινέζικα... Στο download όμως δεν μπαίνει. Ή μάλλον μπορώ να το επιλέξω, θα βάλει στιγμιαία μαύρη οθόνη και μετά θα κάνει ριμπουτ..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Αν ξεκλείδωσες μην το σκέφτεσαι..
      Πάτα power και αμέσως vol - να μπεις σε fastboot mode.
      Εκει θα κάνεις εγκατάσταση το twrp και από κει μέσα wipe-format data.
      Μετά θα περάσεις την ρομ και θα την κάνεις install/

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν ξεκλείδωσες μην το σκέφτεσαι..
      Πάτα power και αμέσως vol - να μπεις σε fastboot mode.
      Εκει θα κάνεις εγκατάσταση το twrp και από κει μέσα wipe-format data.
      Μετά θα περάσεις την ρομ και θα την κάνεις install/

Το δοκιμασα αλλά μου έβγαλε αποτυχία κατά την εγκατάσταση του twrp και σταμάτησα... Θα ξαναπροσπαθησω αν είναι

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
    • Αν έχεις τα σωστά αρχει ξανα δοκιμασε..
      Βάλε το σφάλμα να το δούμε.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Αν έχεις τα σωστά αρχει ξανα δοκιμασε..
      Βάλε το σφάλμα να το δούμε.
      Δοκίμαζα να το κάνω με το minimal adb από την διαδικασία για να περάσω την global stable. Σήμερα το πρωί που έκανα την διαδικασία όπως την περιγράφεις, τα κατάφερα! Πλέον το Redmi 3X έχει την XTRVbeta1-8.1|Stable 8.1.4.0.
      Σ' ευχαριστώ πολύ για την συνεισφορά σου!!!!!
      Μία τελευταία ερώτηση, root πως κάνουμε; flash-άρω κάποιο supersu μέσω της twrp;
    • Διαφήμιση
    • Λογικά υπάρχει μέσα στην ρομ ενα αρχειο supersu.
      Πάρτο και κάνε το Install απο twrp.