Αυτο ηταν.... Πλέον εχει 8.1.1 global stable. Δεν το ξαναπειραζω, μονο το δικο μου πλεον :). Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια. Τα είδα ολα, αλλα τελικως τα καταφερα
Αυτο ηταν.... Πλέον εχει 8.1.1 global stable. Δεν το ξαναπειραζω, μονο το δικο μου πλεον :). Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια. Τα είδα ολα, αλλα τελικως τα καταφερα
Από περιέργεια, έβαζες κωδικούς και μετά τι έγινε;
Αφου εβαλα 7-8 φορες εκανε restart και μπήκε κανονικά....
=============== Ιαν 13th 2017, 3:49pm ===============
Το βασικότερο παντως στο hardbrick που ειχα ηταν οτι επρεπε να κανω deep cable με την μπαταρία ΑΠΟΣΥΝΔΕΜΕΝΗ... Ας το εχουμε υποψη
Προσπαθώντας μια τελευταία φορά να κάνω τα ίδια βήματα με άλλη έκδοση του MiFlash βρήκα στο pc μου ένα παλαιότερο αρχείο εγκατάστασης.
Τελικά ο συνδυασμός Latest Global Stable και MiFlash 2015.10.28.0 το έκανε και δούλεψε!
Παρέλαβα απο το Geekbuying 1 Xiaomi Redmi 3s.
Διάβασα τα βηματα στην 1η σελίδα, πρέπει να περάσω την China Developer ή είναι ξεκλειδωμένο το Bootloader.
Έχω μπερδευτει λίγο.
Ήρθε με την συγκεκριμένη έκδοση:
Καλησπερα παιδια, ειπα να βοηθησω εναν φιλο μου που ειναι ασχετος με κινητα κλπ και παω να του flasharw την τελευταια fastboot global αλλα μου βγαζει το εξης Error, μπορει καποιος να βοηθησει??
Δοκιμασα σε Windows 7 64bit πρωτα με Mi Flash Beta ως διαχειρηστης, και με Mi Flash Stable
Δοκιμασα και σε Windows 7 32bit μονο με Mi Flash Beta..