Ξανα προσπάθησε με το mipc suite να περάσεις την official rom ή κατέβασε μία fastboot rom και με το muflash tools κάνε την εγκατάσταση. Το λέει και ο οδηγός που σε έδωσα .
@spideman3 Βοήθησε τον είμαι από κινητό έχω 3 εκτός το PC πιστεύω το βράδυ να είμαι o.k. Θα έλεγα Global fastboot rom και βλέπε από κοντά γιατί δεν του έχω εμπιστοσύνη πολύ.
Ακολούθησα πιστά όλα τα βήματα και το κινέζικο pc suite μου βγάζει να κάνει ενημέρωση με recovery, όμως όταν φορτώνει την Ρομ (δοκίμασα και τις 2) το αποτέλεσμα βγαίνει κόκκινο και όχι πράσινο, επίσης οι γνώστες του κινεζικού pc suite θα ξέρουν,στο μενού για recovery μου εμφανιζε 3 επιλογές ενώ στο βίντεο πετάει 4, μετά από πολλές φορές που έκανα εγκατάσταση το οπλοπολυβόλο μου εμφάνισε για πρώτη φορά 4 επιλογές εκεί όμως φάνηκα άτυχος γιατί μου κρασαρε το pc, ξαναδοκιμασα αλλά πάλι 3 επιλογές και δεν δέχεται τις Ρομ, ξέρει κανείς γιατί??Με miflash, όλες οι προσπάθειές βγάζουν σφάλμα.
Για το κινέζικο οπλοπολυβόλο ειδήμων είναι ο @demakhs. Για το miflash tool κατέβασε την fastboot rom του οδηγού και δοκίμασε και παλιές εκδόσεις του miflash @teom3spro
εχω το εξης προβλημα σε bricarismeno redmi 3s.ενω ακολουθω ολατα βηματα και μου αναγνωριζει το κινητο στη διαχειριση συσκεευων,οταν μπαινω στο xiaomi mi flash δεν βλεπει σε καμια θυρα το κινητο οποτε δε μπορω να φλασαρω.καμια ιδεα?
xiaomimiflash (beta).στη διαχειριση το βλεπει ως qualcom Hs-usb diagnostics 900E(COM10)
επισης σημαντικη λεπτομερεια...το κινητο μπαινει μονο σε fastboot mode ενω ο οδηγος λεει download mode.ακολουθω τις οδηγιες αλλα παλι δε βλεπει το κινητο στο xiaomi flash