Παιδιά σαν ύστατη προσπάθεια κατέβασα την προ-τελευταία global stable V8.1.1.0.MALMIDI και δοκίμασα πάλι από τον updater και τελικά την πήρε. Έφαγα 2 ώρες το απόγευμα να παλεύω να περάσω την V8.2.4.0.MALMIDL (MIUI8) από τον updater και τίποτα... Τι να πεις με αυτούς τους κινέζους. Anyway, γλίτωσα από μεγάλη μανούρα...
τωρα αναγκαστικα το εκανα flash σε fastboot mode αλλα τρεις φορες που προσπαθησα τιποτα, ολο reading hello packet. φυσικα μετα το πρωτο error δεν εμπαινε σε download 9008 αλλα σε 900ε ,και με το γνωστο κολπο το ξαναεβαζα σε 9008 αλλα στο τελος εβγαζε του flash μετα απο 200" ερρορ το γνωστο. το μονο θεμα ειναι οτι δεν κλειδωνει κaμια φορα ο bootloader οσες φορες και αν περασα official.
Επειδή δεν το έχω δει από την αρχή το θέμα, το κινητό ανοίγει ή είναι κολλημένο ?
δεν μπορω να καταλαβω γιατι μου βγαζει αυτο το μυνημα στο τελος
Reading Hello Packet
οταν φλασαρω official global stable
τωρα αναγκαστικα το εκανα flash σε fastboot mode αλλα τρεις φορες που προσπαθησα τιποτα, ολο reading hello packet. φυσικα μετα το πρωτο error δεν εμπαινε σε download 9008 αλλα σε 900ε ,και με το γνωστο κολπο το ξαναεβαζα σε 9008 αλλα στο τελος εβγαζε του flash μετα απο 200" ερρορ το γνωστο. το μονο θεμα ειναι οτι δεν κλειδωνει κaμια φορα ο bootloader οσες φορες και αν περασα official.
το κινητο ανοιγει εννοεις ποτε?
τωρα το κινητο δουλευει μια χαρα, αλλα με την κανονικη μεθοδο οταν παω να φλασαρω μου εβγαζε αυτο το μυνημα.
τωρα το κινητο δουλευει μια χαρα, αλλα με την κανονικη μεθοδο οταν παω να φλασαρω μου εβγαζε αυτο το μυνημα.
Το σημαντικό είναι να δουλεύει
Τι μπορεί να φταίει ?
Miflash version
Miflash version + fastboot version
PC
Drivers στο PC
Καλώδιο usb
Θύρα usb
Διαδρoμή αρχείου fastboot rom
Συνδυασμός των παραπάνω
Το σημαντικό είναι να δουλεύει
Τι μπορεί να φταίει ?
Miflash version
Miflash version + fastboot version
PC
Drivers στο PC
Καλώδιο usb
Θύρα usb
Διαδρoμή αρχείου fastboot rom
Συνδυασμός των παραπάνω
mi flash εβαλα και την beta εκδοση
αλλαξα δυο καλωδια συν usb