Αν αυτό που λες είναι η διαδικασία που το βλέπει με qualcom οδηγό φοβάμαι ότι δεν στρώνει. Εκεί μου έβγαζε τα μυνήματα λάθους.
Παρόλα αυτά θα κάτσω αύριο να εγκαταστήσω εκ νέου το καινούργιο miflash αφού πρώτα απενεργοποιήσω τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής στα windows μήπως και καταφέρω να το φλασάρω.
Αν έχεις κάποια άλλη ιδέα, πες μου να τη δοκιμάσω. Και σε ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σου.
Δυστυχώς μετά το τελευταίο φλασάρισμα δεν ανοίγει σε Mi Recovery. Εμεινε μόνιμα στο λογότυπο και δεν φόρτιζε.
Το παράτησα και τώρα το πρωί το βρήκα κλειστό και το έβαλα στο φορτιστή όπου ευτυχώς έδειχνε να φορτίζει.
Μετά από λίγο άνοιξε από μόνο του στο λογότυπο. Είδα ότι το fastboot λειτουργεί οπότε θα δοκιμάσω να το φλασάρω ξανά
Το είπα πως χθες δεν ήταν η μέρα μου. Σήμερα έχω τηλέφωνο έστω και με Κινέζικη ROM και κλειδωμένο bootloader ξανά. Τα βήματα για όποιον τα χρειαστεί είναι τα εξής:
Το πρώτο βήμα για την επιτυχία ήταν στο να εκκινήσω το PC με Windows 7 απενεργοποιώντας προσωρινά τον έλεγχο της ψηφιακής υπογραφής των οδηγών με το F8.
Πιο πριν είχα απεγκαταστήσει το παλιό Miflash 25082015 και εγκατέστησα το νέο το οποίο μου έβγαλε κάποιο άσχετο μύνημα λάθους. Το απεγκατέστησα και αυτό και έβαλα μια έκδοση παλαιότερο το οποίο δούλεψε αλλά μόνο γυρίζοντας το σε edl.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τον Γιώργο Geoanto555 που υπέμενε εμένα και επέμενε για το edl.