Κόλλησε το κινητό στο λογότυπο της Mi
-
-
Έχω το xiaomi mi-4c και όπως και του panxan, όταν το ανοίγω μου βγάζει μόνο το λογότυπο του MI και δεν μπορεί να μπει σε λειτουργία twrp αλλά μόνο σε fastboot. Όταν πήγαινα να flashαρω ρομ μου έγραφε "device is locked cant flash".
Δοκίμασα επανειλημένα με edl mode και μου έγραφε "class not recognized" αλλά είχα παλιά έκδοση του miflash.
Πριν λίγο κατέβασα την τελευταία έκδοση του miflash 2016.8.30 και μετά από δική σου επισήμανση @geoanto555 είπα να ξαναδοκιμάσω. Και τελικά λειτούργησε... Σε υπερευχαριστώ για την πρόταση, πραγματικά είχα ζοριστεί...
Και η όλη ιστορία ξεκίνησε επειδή το κινητό μου υπερφορτώνεται με το παραμικρό... Φοβάμαι πως δεν είναι θέμα ρομ και έιναι ελαττωματική η συσκευή τελικά.. -
Ο/H amalia έγραψε:
Φοβάμαι πως δεν είναι θέμα ρομ και έιναι ελαττωματική η συσκευή τελικά..
Μια χαρά είναι το κινητό... -
Ο/H amalia έγραψε:
device is locked cant flash
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Κάνε έναν έλεγχο για κλειδωμένο bootloader
-
Όχι δεν το βγάζω δυστυχώς από το μυαλό μου.. Ανεβάζει πολύ υψηλές θερμοκρασίες αδικαιολόγητα. Και στην αρχή από αναζήτηση σε φόρουμς βρήκα ότι είναι θέμα λειτουργικού. Αλλά έβαλα τα ακόλουθα λειτουργικά και πάλι υπήρχε πρόβλημα συνεχούς λειτουργίας του επεξεργαστή και υπερθέρμανση
- MI4c_Libra_MiUi8-6.9.8
- xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V8.0.4.0
- MI4c_Libra_MiUi8-6.9.8
-
-
-
Ο/H amalia έγραψε:
PanXan, αντιμετωπίζω κι εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα κι έχω κι εγώ locked bootloader. Το miflash μου βγάζει "device is locked" . Με το συγκεκριμένο ρομ δεν το έχω δοκιμάσει. Θα το κάνω τώρα. Έκανες κάτι άλλο εκτός από αυτά που αναφέρεις;
Για την ιστορία πάντως εγώ έκανα αυτό Xiaomi Mic - 0x80004005:Failed remote:device is locked. Cannot flash images
Νομίζω ότι κάπου το διάβασα και εδώ στο site, αλλά με τόσα που έχω διαβάσει έχω χάσει λίγο τον έλεγχο.
Όσο για τη θερμοκρασία και σε εμένα ανέβαζε υπερβολικά με τη rom που μου είχε έρθει, αλλά τώρα με την Ελληνική είναι όλα καλά. -
Καλησπέρα,
δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα αλλά έχω διαβάσει πολλά και διάφορα και έχω μπερδευτεί. Δυστυχώς δεν είμαι σχετικός με το αντικείμενο οπότε αν απαντήσετε να με αντιμετωπίσετε με πολλή υπομονή.
Δοκίμασα να ξεκλειδώσω τον bootloader με τον οδηγό του jon_star αλλά το miflash δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το φλασαρισμα( το άφησα πάνω από μισή ώρα). Ολως παραδόξως , στον έλεγχο δέιχνει ξεκλείδωτος. Οταν πάω να ξεκινήσω όμως δε φορτώνει τίποτε, μένει στο logo Mi και μπορώ να μπώ fastboot και Mi Recovery. Δοκίμασα να δουλέψω την τελευταία έκδοση Miflash και βγάζει το μύνημα λάθους 0χ80004005. Δοκίμασα και τα βήματα του Ρώσου που αναφέρθηκε από τον PanXan, η έκδοση 28102015 μου βγάζει μύνημα λάθους 0χ8007007b
Μάλλον σήμερα δεν είναι η μέρα μου...
Μπορείτε να μου σημειώσετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για έχω ξανά τηλέφωνο? -
Μπες σε fastboot mode και δες αν μπορείς να φλασάρεις μία official rom..
Δες εδώ τον οδηγό.. Λογικά θα σε αφήσει αν είσαι ξεκλειδωτος..
Μετά απο αυτό εννοείται θα κλειδώσει και πάλι από την αρχή..
unbrick ή καθαρή εγκατάσταση.., -
Δε βλέπω να ολοκληρώνει πάλι το φλασάρισμα(700δλ).
Μήπως φταίνε οι drivers? Βλέπω στο device manager να το αναγνωρίζει ως Android Bootloader Interface. Είναι σωστό?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα