[GTV-6.8.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 31/8 21:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H lazarosbot έγραψε:
Καλησπέρα, στο redmi 3s για εγκατάσταση ελληνικής ρομ πρώτη φορά είναι ίδια διαδικασία με το redmi 3pro; είναι ίδια ρομ με το redmi 3pro; έχω χάσει λίγο τη μπάλα με τόσα μοντέλα, ευχαριστώ
-
Ο/H lizardous έγραψε:
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις τελευταίες rom σε τομέα αυτονομίας μπαταρίας και διαχείριση ram.. δεν κολλάει καθόλου όλα καλά. το μόνο πρόβλημα μου είναι με τον default mail client... με λογαριασμό στο yahoo και aol μου πετάει αυτό ότι και να κάνω.. έχω βάλει τους servers που λέει η yahoo και η aol αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα; δεν έχω πουθενά ενεργοποιημένο two step verification...
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H lizardous έγραψε:
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις τελευταίες rom σε τομέα αυτονομίας μπαταρίας και διαχείριση ram.. δεν κολλάει καθόλου όλα καλά. το μόνο πρόβλημα μου είναι με τον default mail client... με λογαριασμό στο yahoo και aol μου πετάει αυτό ότι και να κάνω.. έχω βάλει τους servers που λέει η yahoo και η aol αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα; δεν έχω πουθενά ενεργοποιημένο two step verification...
-
Σε σχεση με την αμεσως προηγουμενη ρομ, η μπαταρια σ' αυτη την ρομ μου κρατα λιγο περισσοτερο. Γενικα λιγο πιο ευχαριστημενος. Και το θεματακι με τη συνδεση wifi διορθωθηκε με τις συμβουλες απο εδω μεσα.
-
-
Ο/H mpokeras έγραψε:
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H mpokeras έγραψε:
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@lizardous δες λίγο πως το έχω στη φωτό.
-
Παιδιά, είμαι εδώ ξεκλειδωτος με περασμένο TWRP . Από αυτή τη Rom μπορώ να φλασαρω κατευθείαν Ελληνική την τελευταία 6.8.25 ακολουθώντας αυτό τον οδηγό Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5 (Για πρώτη φορά) ή θα έχω κάποιο θέμα;
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχεις stable και πας σε dev. Θα πρέπει να κάνεις factory reset και να χάσεις δεδομένα.
Redmi Note 2 Rom 8.0.1.0 -
Αν ακολουθησω αυτό τον οδηγό έχοντας κάνει backup το αρχείο στο pc μου, δεν θα μπορέσω να τα επαναφερω εκ των υστέρων; Παντως μπορώ κατευθείαν να πάω στην Ελληνική dev ακολουθώντας τον οδηγό από αυτή τη Rom που έχω τώρα ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πριν; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα