Γιατί δεν δοκιμάζεις μέσω twrp?Ο/H Nikos Gs έγραψε:
ρε παιδιά..ας δώσει κάποιος τα φώτα του..έχω ένα mi4c και προσπαθώ να περάσω τη ρομ μέσω updater αλλά δεν θέλει. Βάζω τα screenshot να δείτε το error. Τι φαση????
[GTV-6.8.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 31/8 21:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
το δοκιμασα με twrp και ολα καλα! ευχαριστω για τη βοηθεια
-
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Μια ερώτηση ακόμα σε redmi 3s το σήμα στην πίσω πλευρά είναι ανάγλυφο η μόνο αυτοκόλλητο και όταν βάζουμε το CPU-Z με βγάζει τον επεξεργαστή cortex μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση
-
Καλησπέρα!! Την πέρασα κ γω αλλά δεν λειτουργεί το playstore!! Καμιά ιδέα κανείς;; Επίσης κάποιες εφαρμογές που είχα εγκατεστημένες δεν τις άνοιγε καθόλου! Πρόβλημα με το συγχρονισμό στο micloud, ο καιρός ότι να ναι, δεν κάνει αυτόματο εντοπισμό!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τελικά στο πρόβλημα στην ανάλυση μπαταρίας που είχα ποσταρει κ φωτο είναι από τα θέματα. Σε άλλο θέμα δείχνει οκ.
Αυτό που μπερδεύει όμως είναι ο λογαριασμός ΜΙ. Σε κάποια θεματα τον δείχνει ελληνικά, σε κάποια αγγλικά αλλά σε κάποια... κινέζικα!!! Κ βέβαια στο θέμα που θέλω να αφήσω σαν βάση είναι με κινέζικα. Διορθώνεται κάπως αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3G με το Tapatalk -
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H sideris20250 έγραψε:
Μια ερώτηση ακόμα σε redmi 3s το σήμα στην πίσω πλευρά είναι ανάγλυφο η μόνο αυτοκόλλητο και όταν βάζουμε το CPU-Z με βγάζει τον επεξεργαστή cortex μπορεί κάποιος να μου δώσει μια απάντηση
Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Είναι έτοιμη η νέα GTV-6.8.25 ROM για το RedMi PRO (Omega).
Τον σύνδεσμο για την λήψη μπορείτε να τον βρείτε στην αρχική σελίδα αυτού του νήματος. -
Σε redmi 3 pro,
Πάει πολύ καλά...
Μπαταρία ακόμη καλύτερα.
Σκέφτομαι να δοκιμασω και την stable ,
Τι λέτε ? -
καλησπερα παιδια εχω λογικα το remdmi note 3 pro αλλα δεν ξερω αν ειναι το προ πως το βλεπω ? και αν ειναι το προ εχει βγει το miui8 ?γτ βλεπω οτι λεει σε αναμονη
-
Ο/H agggelos16 έγραψε:
καλησπερα παιδια εχω λογικα το remdmi note 3 pro αλλα δεν ξερω αν ειναι το προ πως το βλεπω ? και αν ειναι το προ εχει βγει το miui8 ?γτ βλεπω οτι λεει σε αναμονη
Πας στο About Phone και αν δεις στον επεξεργαστή οτι είναι Hexa-Core, τότε έχεις το Pro.... Octa Core είναι το απλό...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα