σε ευχαριστω πολυ αδερφε!!! το προ εχω οποτε δεν εχει βγει στα ελληνικα το miui 8 ?Ο/H mrzoid έγραψε:
Πας στο About Phone και αν δεις στον επεξεργαστή οτι είναι Hexa-Core, τότε έχεις το Pro.... Octa Core είναι το απλό...Ο/H agggelos16 έγραψε:
καλησπερα παιδια εχω λογικα το remdmi note 3 pro αλλα δεν ξερω αν ειναι το προ πως το βλεπω ? και αν ειναι το προ εχει βγει το miui8 ?γτ βλεπω οτι λεει σε αναμονη
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk
[GTV-6.8.25] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 31/8 21:30)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H agggelos16 έγραψε:
παιδια διάβασα στο φόρουμ την έχουν περάσει κάποιοι στο πρό που την βρίσκω για το redmi note 3 pro
Αν θέλεις κάποια από τις προηγούμενες Versions, μπορείς να τις βρεις ΕΔΩ => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…i-Redmi-Note-3-PRO/#files -
@sideris20250, αρκετές φορές το CPU-Z βγάζει λάθος στοιχεία, στην ουσία εκεί δεν σου έχει τον τίτλο snapdreagon 615, 616, δες και στο Antutu τι σου δείχνει.
-
Ο/H agggelos16 έγραψε:
παιδια διάβασα στο φόρουμ την έχουν περάσει κάποιοι στο πρό που την βρίσκω για το redmi note 3 pro
Καλημέρα....
Miui 8 έχει βγει και στις ελληνικές ρομ, αλλά και στις official stable + dev... Εκείνο που είναι σε αναμονή είναι η MIUI 8 που θα είναι βασισμένη σε Android 6, Marshmallow. Η οποία δοκιμάζεται αυτή τη στιγμή απο την xiaomi, λογικά στις επόμενες εβδομάδες θα την έχουμε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk -
οταν κατεβασω την ροm πρέπει να κάνω κάτι εκτός από backup για να την κάνω ινσταλ ; Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια τσακάλια !!
-
Αρκετά καλή! Κάνει κάτι χαζα ώρες ώρες αλλά κομπλέ. Εννοείται ότι επιμένω στα θέματα
-
-
-
Καλημερα παιδια!Λοιπον εχω το redmi note 3 pro του εχω περασει την ελληνικη dev και εχω ενα θεμα οταν βγαζω τα ακουστικα.Συνεχιζει να μου εμφανιζει το σηματακι των ακουστικων και οταν παω να κανω κληση δεν ακουγεται τιποτα.Πρεπει να εχω ανοικτη ακροαση για να μπορω να ακουσω.Εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο???
-
Ο/H agggelos16 έγραψε:
οταν κατεβασω την ροm πρέπει να κάνω κάτι εκτός από backup για να την κάνω ινσταλ ; Και ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια τσακάλια !!
Κατεβαζεις τη σωστή ρομ για το κινητό σου, την περνάς στη συσκευή σου στον φακελο downloaded_roms και μετά από το updater πατάς τις 3 τελείες και επιλέγεις να διαλέξεις εσύ το πακέτο. Επιλέγεις τη ρομ που πέρασες, πατάς update και περιμένεις.... Ολα αυτά με την προϋπόθεση ότι ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ για το πέρασμα ελληνικής ρομ....(ξεκλείδωμα bootloader κτλ, κτλ).
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου, χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα