μπηκα στο bios και αλλαξα την τιμη του secure boot σε disable. απο κάτω ομως εχει μια επιλογή με μαυρα γραμματα που λεει secure boot status enabled, και αυτη η επιλογή δεν αλλαζει. Αλλαζοντας μονο την μια επιλογή το μηνυμα ειναι η τιμή προστατευεται από την πολιτική ασφαλούς εκκινησης και δεν μπορεί να τροποποιηθει ή να διαγραφεί.
Μετα από πολλες μέρες, και αφου διαβασα και πειραματίστηκα με διάφορα, ο γιγαντας ξυπνησε και είμαι πολύ χαρούμενος. αφου το συνδεσα με υπολογιστή καταφερα να εγκαταστησω μια fastboot rom ( Xiaomi Mi Max 64G/128G Latest China Developer Version) και το κινητο λειτουργει κανονικά. Πλην ομως δεν εχω Ελληνικα και νομίζω πως δεν υπαρχει recovery menu αφου δεν μπορω να μπω σ' αυτο. Πως μπορώ να εγκαταστησώ το twrp. Αν μπορείτε να μου δωσετε καποιο link - οδηγο για να στησω το κινητο από την αρχη. Ευχαριστώ πολυ.
2 νεα προβλήματα. Στο Mi pc suite δεν αναγνωρίζει την συσκευη και δεν μπορώ να συνδεθώ. Επισης στο Mi flash unlock μου λεει no need to unlock this devise. Why?