Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και σκοπεύω να αγοράσω και εγώ από ελληνικό μαγαζί. Βρήκα το μοντέλο που θέλω σε δύο καταστήματα. Το ένα μου το δίνει με Επίσημη Global Rom και το άλλο με την Rom της Ελληνικής Κοινότητας της MIUI. Τι προτείνετε;
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Είμαι καινούργιος στο φόρουμ και σκοπεύω να αγοράσω και εγώ από ελληνικό μαγαζί. Βρήκα το μοντέλο που θέλω σε δύο καταστήματα. Το ένα μου το δίνει με Επίσημη Global Rom και το άλλο με την Rom της Ελληνικής Κοινότητας της MIUI. Τι προτείνετε;
Αν δεν ασχολείσαι σε βάθος με τα κινητά και το παίρνεις μόνο και μόνο για να κάνεις την δουλειά σου και η official Global ROM μια χαρά είναι. Το ότι ο άλλος στο δίνει με την ROM της Ελληνικής κοινότητας, πάει να πει ότι σε καλύπτει και σε θέματα εγγύησης με την δική μας ROM που άλλοι το αρνούνται. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να αποφασίσεις τι θα κάνεις
Ευχαριστώ πολύ dnomikos για την άμεση απάντηση. Έχεις δίκιο για την εγγύηση, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι θα έχουν ξεκλειδώσει το bootloader με κάποιο δικό τους λογαριασμό ΜΙ. Επειδή τώρα τα μαθαίνω και εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος "φόβος ασφάλειας" με το να πάρω ένα xiaomi με ξεκλείδωτο bootloader από κάποιον τρίτο.
Ευχαριστώ πολύ dnomikos για την άμεση απάντηση. Έχεις δίκιο για την εγγύηση, δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι θα έχουν ξεκλειδώσει το bootloader με κάποιο δικό τους λογαριασμό ΜΙ. Επειδή τώρα τα μαθαίνω και εγώ δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος "φόβος ασφάλειας" με το να πάρω ένα xiaomi με ξεκλείδωτο bootloader από κάποιον τρίτο.
Αφού θα είσαι "απόλυτος κυρίαρχος" πάνω στο κινητό σου και με εγγύηση, δεν σε εμποδίζει τίποτα από το να περάσεις μια official ROM να κλειδώσει ξανά και να τα κάνεις όλα σωστά από την αρχή