Ναι κατέβασε την recovery rom και πήγε στο choose package rom. Κάνε το ξεκλείδωμα και ας μην βάλεις TWRP σε μια στραβή θα το περάσεις (TWRP) και θα έχεις επιλογές να το επαναφέρεις.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Σας γράφω τι έκανα. Κατέβασα την fastboot global stable και με το Miflash την πέρασα. Το θέμα είναι ότι αν και έχω πάρει άδεια για ξεκλείδωμα του bootloader εντούτοις δεν το έχω ξεκλειδώσει. Τώρα πως έγινε αυτό, άγνωστο.
Γιατι χρειαζεται να ειναι ξεκλειδωτο για να περασεις global stable? και γω το ιδιο εχω κανει (αν και μου εχει ερθει να το ξεκλειδωσω ημουν πολυ ευχαριστημενος με την global και δεν το ξεκλειδωσα) και παιζει μια χαρα η global miui 8 (δεν εχει ελληνικα ok αλλα κατα τ αλλα παιζει μια χαρα, ειδικα τωρα με το 8 που εχει σαν επιλογη την ελλαδα ως χωρα (πριν δεν την ειχε οποτε αν πηγαινες να δεις reviews για ενα app σου εδειχνε απο την χωρα που ειχες δηλωσει!!!
Γιατι χρειαζεται να ειναι ξεκλειδωτο για να περασεις global stable? και γω το ιδιο εχω κανει (αν και μου εχει ερθει να το ξεκλειδωσω ημουν πολυ ευχαριστημενος με την global και δεν το ξεκλειδωσα)
Όχι δεν χρειάζεται....Μπορείς βέβαια να ξεκλειδώσεις και να μείνεις με την global.
Δεν χάνουμε τίποτα. Είναι μια επιπλέον επιλογή για επαναφορά της συσκευής αν στραβώσει κάτι.
Και επίσης είμαστε λίγο πιο εκτεθιμένοι σε επιθέσεις hackers.
Δεν χάνουμε τίποτα. Είναι μια επιπλέον επιλογή για επαναφορά της συσκευής αν στραβώσει κάτι.
Και επίσης είμαστε λίγο πιο εκτεθιμένοι σε επιθέσεις hackers.
Ναι οκ ξερω που χρησιμευει γενικα ειπα μηπως εξ αιτιας του ξεκλειδωματος δεν μπορουμε να κανουμε κατι οπως να φλασαρουμε καποιες ρομ κτλ. Ευχαριστω!