Διαφήμιση

2sim προβλημα

• 2sim προβλημα

Καλησπέρα και από εμένα. Έχω βάλει 2 σιμ η πρώτη wind η δεύτερη cosmote αλλά οπότε μιλάω με την δεύτερη οποίος περνάει στην πρώτη του δείχνει ότι το τηλ είναι κλειστό. :-x

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Νομίζω πως αυτό είναι το φυσιολογικό

Αν έχω καταλάβει καλά πως δουλεύει το πράγμα με τις 2 sim μάλλον γίνεται το εξής: το τηλέφωνο εναλλάσει συνέχεια την ενεργη sim στο modem του πάρα πολύ γρήγορα. Μόλις μία απο τις δύο δεχτεί κλήση γίνεται αυτόματα η ενεργή sim και το modem "κλειδώνει" σε αυτή μέχρι να απελευθερωθεί το κλείδωμα με τη λήξη της κλήσης. Επειδή η άλλη είναι αποσυνδεδεμένη από το modem δεν έχει σύνδεση με το δίκτυο της κινητής και έτσι σε όποιον σε παίρνει εμφανίζεται πως έχεις κλειστή τη συσκευή σου.

Από όσο γνωρίζω υπάρχουν και τηλέφωνα που δεν το κάνουν αυτό αλλά έχουν και τις δύο sim μονίμως ενεργές (λέγονται dual sim full active), οστόσο δεν είναι πολύ συνηθισμένος αυτός ο τύπος στα δίκαρτα.

Διορθώσεις απο όποιον ξέρει καλύτερα είναι ευπρόσδεκτες.
    • Ο/H Panopticon έγραψε:

Νομίζω πως αυτό είναι το φυσιολογικό

Αν έχω καταλάβει καλά πως δουλεύει το πράγμα με τις 2 sim μάλλον γίνεται το εξής: το τηλέφωνο εναλλάσει συνέχεια την ενεργη sim στο modem του πάρα πολύ γρήγορα. Μόλις μία απο τις δύο δεχτεί κλήση γίνεται αυτόματα η ενεργή sim και το modem "κλειδώνει" σε αυτή μέχρι να απελευθερωθεί το κλείδωμα με τη λήξη της κλήσης. Επειδή η άλλη είναι αποσυνδεδεμένη από το modem δεν έχει σύνδεση με το δίκτυο της κινητής και έτσι σε όποιον σε παίρνει εμφανίζεται πως έχεις κλειστή τη συσκευή σου.

Από όσο γνωρίζω υπάρχουν και τηλέφωνα που δεν το κάνουν αυτό αλλά έχουν και τις δύο sim μονίμως ενεργές (λέγονται dual sim full active), οστόσο δεν είναι πολύ συνηθισμένος αυτός ο τύπος στα δίκαρτα.

Διορθώσεις απο όποιον ξέρει καλύτερα είναι ευπρόσδεκτες.

Ίσως έχεις δίκιο απλά ένα Nokia δίκαρτο απλό που έχω δέχεται ταυτόχρονα κλήσεις και σε ειδοποιεί όταν χτυπάει η άλλη γραμμή από μεσα

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση