Διαφήμιση

Battery Drain σε Flight Mode στο Redmi Note 3 Pro

• RedMi Note 3 Pro
    • Battery Drain σε Flight Mode στο Redmi Note 3 Pro

Έχω το Redmi Note 3 Pro με περασμένη την 7.5.2, όταν έβαζα το κινητό σε Flight Mode και δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου... την επόμενη μέρα το έβρισκα είτε σβηστό είτε με πολύ κάτω την μπαταρία.
      Ρώτησα εδώ τι μπορεί να φταίει και μου είπαν να περάσω το GSam Battery Monitor για να το παρακολουθήσω... όντως στο διάγραμμα φαίνεται καθαρά ότι με το που το έβαλα σε Flight Mode την επόμενη μέρα είχε φτάσει από το 80% στο 20% χωρίς καν να το αγγίξω...!!!
      Ξέρετε τι μπορεί να φταίει;;
      Images
      • .png

48,49 kB, 270×480, viewed 141 times
    • Ο/H Diamas έγραψε:

Έχω το Redmi Note 3 Pro με περασμένη την 7.5.2
      Κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο; Με twrp; Αν ναι κάνε μία καθαρή εγκατάσταση... Πιστεύω απλά κάτι δεν έκατσε καλά.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Diamas έγραψε:

Έχω το Redmi Note 3 Pro με περασμένη την 7.5.2
      Κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο; Με twrp; Αν ναι κάνε μία καθαρή εγκατάσταση... Πιστεύω απλά κάτι δεν έκατσε καλά.
      Ξεκλείδωτο το έχω κανονικά όπως ανάφερε στο οδηγό έκανα όλα τα βήματα... απλά το πρόβλημα είναι μόνο σε flight mode σε κανονική χρήση κρατάει πολύ ικανοποιητικά!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Diamas έγραψε:

απλά το πρόβλημα είναι μόνο σε flight mode σε κανονική χρήση κρατάει πολύ ικανοποιητικά!!!
      Δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει...
      Το μόνο που μπορω να σου πω είναι να κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση για να δεις αν είναι bug της ρομ ή απλά δεν έκατσε καλά.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H Diamas έγραψε:

απλά το πρόβλημα είναι μόνο σε flight mode σε κανονική χρήση κρατάει πολύ ικανοποιητικά!!!
      Δεν μπορώ να ξέρω τι φταίει...Το μόνο που μπορω να σου πω είναι να κάνεις μία καθαρή εγκατάσταση για να δεις αν είναι bug της ρομ ή απλά δεν έκατσε καλά.
      Σε ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση!!! Αν και συνήθως όταν περνάω την πιο καινούργια Rom πάντα κάνω Wipe γι' αυτό το ανέφερα επείδη πιστεύω οτι μάλλον στη Rom υπάρχει το θεματάκι. Τέσπα σε ευχαριστώ και πάλι θα το κάνω έτσι για αρχή και βλέπουμε...!!! :)